Prati nas

Život

Soraja: Đurićka se prostituisala kako bi platila silikonsku guzu

(foto: Facebook/Soraja Sara Vucelic/Instagram/tamarasstar89)

(foto: Facebook/Soraja Sara Vucelic/Instagram/tamarasstar89)

Nekada bliske drugarice, Soraja Vučelić i Tamara Đurić, upale su u žestoku svađu. Nakon što ju je Tamara optužila da je narkomanka, Soraja je odlučila da otkrije javnosti kako je Đurićka platila implante u zadnjici.

“Posle našeg zajedničkog gostovanja u Beču smrdljivko klaberče je u našu zajedničku hotelsku sobu dovelo pedesetdvogodišnjeg Bosanca od 300 kilograma, kog je obrađivivalo sat vremena. Ja sam umorna na recepciji čekala da završi, jer me je zamolila da joj oslobodim sobu kako bi obradila mušteriju. Rekla mi je da joj je novac potreban da se operiše i napumpa zadnjicu silikonom, jer je nema uopšte”, rekla je Soraja za Informer.

“Posle sat vremena čekanja ušla sam u sobu ružne smrdljivice i shvatila da ne mogu tu da provedem ni sekundu. Toliko je smrdelo i bilo aljkavo da sam morala da uzmem drugu sobu i platim iz svog džepa, jer mi nije palo na pamet da ostajem u tom svinjcu gde se čerečila i izdrk*vala sa klijentom. Zbog toga što je svinjče iz Smederevske Palanke štrokavo, svi se sprdaju s njom da je Beograd noću, parizer danju. Kada sam shvatila sa kakvom klošakrom imam posla, odlučila sam da mi takva gradska budala ne treba u okruženju. Pošto je izgubila svog idola, odnosno mene, počela je da mi pakuje i namešta”, završava starleta i dodaje da nema veze sa drogom i da to može da dokaže na testiranju.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Hmm

  30. 08. 2016. at 13:19

  Ok je to sto se prostituktne biju za teritoriju, to je u opisu njihovog posla, ali sto vi od toga pravite vest, e to je zastrasujuce.

 2. @Hmm

  30. 08. 2016. at 13:43

  Zastrašujuće je samo što ti ne shvataš da oni tu istu vest prave samo zbog takvih kao što si ti koji će da kliknu u fazonu Ajde baš da vidim o čemu se radi. Ne pravi se da si bolja od bilo koga ovde, sve nas (đavo će ga znati zašto) interesuju ovakve gluposti. Možda da odmorimo mozak ili da se nasmejemo, ali eto kliknuli smo na ovo, a nismo kliknuli na Poslušajte novootkrivenu Mocartovu ariju. Više nas je zanimala Sorijina dojka

 3. mira stanojcic

  30. 08. 2016. at 13:50

  U moje vreme su se ovakve stvari krile. Sećam se kad je našeg kera Stanimir udario Mirko poštar kad je išao motororom da deli račune đavo mu dodelio sve najgore al nije to sad bitno. I ja sam odvela Stanimira da sredi nogu kako da kažem da mu sredi nogu veterinar Marjan ali pare nisam imala i to sam rekla. Kako sam ja to platila znamo samo on i ja i Stanimir al ja to nisam pričala okolo po selu a neće valjda ni Marjan samo ako se ne propije. A ove danas pa u novine danas je moram da idem ne mogu da zavšim komentar

 4. @@Hmm

  30. 08. 2016. at 15:08

  Ne mislim da prave zbog ovakvih kao sto sam ja. Ja sam usla na naslov sa namerom da ostavim komentar. Gotivim ovaj blog, zato sto mi prenese sve novo sa instagrama bez da isti otvorim. Samo zbog tih razbibriga i dolazim, pa me je ovaj clanak malo iznervirao jer vulgarnost ovog tipa je za povracanje. Nikakve ovde dojke nisu u prvom planu, a protiv istih nemam nista protiv.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Život

To Top