Spice Girls ponovo na okupu!

Ponovo na okupu! (foto: PA)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ponovo na okupu! (foto: PA)

Devojke nekada popularnog britanskog benda Spice Girls navodno planiraju novu turneju, ali ovoga puta bez kao četverac, bez Victorie Beckham.

Turneja će biti održana u čast dvadesetogodišnjice benda, a Mel B, Mel C, Geri Halliwell i Emma Bunton su pristale da se ponovo okupe i iznenade fanove. Međutim, Victorija koja je poznata kao Posh Spice, neće nastupati s njima jer je „previše zauzeta svojom modnom linijom i brigom o porodici“. 

Britanski tabloid The Sun piše da je Mel B bila ta koja je pokrenula njihovo okupljanje, odletevši iz Londona u SAD kako bi sve isplanirala sa koleginicama. Izvor pomenutog tabloida je izjavio: „Fanovi su jedva čekali da se bend opet okupi, pogotovo jer jer će sledećeg leta biti 20 godina od izlaska prvog singla. Victoria devojkama želi mnogo sreće. Zna da će se ponovo okupiti, ali je odbila da učestvuje“.

Ako se Spice Girls ponovo okupe, devojke će navodno biti bogatije za 10 miliona funti. One su poslednji put zajedno nastupale na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. Spice Girls su jedna od najpopularnijih britanskih grupa svih vremena. Prodale su više od 80 miliona singlova i albuma dok su, za kratko vreme, žarile i palile svetskom muzičkom scenom.

POSLEDNJE VESTI