Search
Close this search box.

Debakl na prvom koncertu: Spice Girls počele turneju problemima sa zvukom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Planetarno popularni bend iz devedesetih, Spice Girls, započeo je povratničku turneju, koncertom u irskom glavnom gradu Dablinu.

Ovo je prvi od 13 koncerata na povratničkoj turneji u kojoj nastupaju bez Posh spajsice, odnosno Victorije Beckham.

Melanie Brown („Scary Spice“), Melanie Chisholm („Sporty Spice“), Emma Bunton („Baby Spice“) i Geri Halliwell („Ginger Spice“), našle su se prvi put zajedno na pozornici nakon sedam godina u dablinskom Krouk Parku.

Ipak, fanovi nisu bili zadovoljni koncertom, koji je imao mnogo tehničkih problema. Na twitteru je osvanulo mnogo komentara i video snimaka sa koncerta.

„Znaš da nešto ne valja kad posetioci koncerta Spice Girls sede jer ne znaju koja pesma ide zbog toga što je zvuk toliko loš,“ bio je jedan od komentara.

„Hvala što ste bili na našem koncertu u Dablinu. Vidimo se u Kardifu i nadam ose da će vokali i zvuk biti mnogo, mnogo bolji,“ napisala je Melanie Brown.

Ovaj ženski bend najavio je u februaru da planira ponovo raditi zajedno, gotovo dve decenije nakon što se grupa raspala.

Spice Girls postigle su vrhunac slave 1996. godine sa singlom „Wannabe“ i nastavile sa serijom hitova poput „Who Do You Think Are“, „2 Become 1“ i „Viva Forever“. Bend je snimio i film „Spice World“.

Članice grupe razišle su se 2000. godine, ponovo se okupile za turneju Evropom i SAD 2008. i imale poslednji zajednički nastup na otvaranju Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. Victoria Bekam im se oba puta pridružila.

POSLEDNJE VESTI