SPOJLER: Zavirite u poslednju epizodu ‘Dnevnika vampira’

(foto: imdb)

Ostale su još samo četiri epizode do kraja jedne od trenutno najpopularnijih serija, a televizijska kuća CW je odlučila da podeli delić onoga što nas očekuje u poslednjoj epizodi.

UPOZORENJE: SLEDE SPOJLERI!

Nakon osam godina, producenti su odlučili da je vreme da se serija Vampirski dnevnici polako privede kraju. Dok se većina fanova ne slaže sa ovom odlukom i ne dopada im se što je njihovoj omiljenoj drami o vampirima i vešticama došao kraj, pojedini smatraju da je dobro što su se odlučili na ovaj korak, jer im je odavno ponestalo ideja, pa su počeli da ubacuju svakakva nova bića kako bi održali rejting.

Kao što su gledaoci mogli da primete, reditelji su počeli da vraćaju likove koji nisu u međuvremenu ubijeni, već su prosto “sklonjeni”, kako bi priča mogla da dobije epiolog, pa se tako u poslednjoj epizodi vratila i Abby Bennet, Bonnieina majka, a svega par sekundi pred kraj pojavljuje se i Kai (Chris Wood), koji je pronašao način da izađe iz Pakla.

(foto: YouTube)

Budući da je on bio taj koji je povezao živote dve prijateljice, Bonnie i Elene, ne čudi što se devojka oko koje se cela priča vrti budi iz sna. U 10-sekundnom teaseru kojim je CW odlučio da zagolica maštu fanova, Elena se pita: “Šta se desilo?”, a zatim vidimo njen odraz u ormariću, dok posmatra sebe i svoje dve najbolje drugarice na fotografiji iz njihovih srednjoškolskih dana.

Naravno, teorije su odmah počele, pa tako jedni sugerišu da je Elena izgubila pamćenje tokom svog sna, dok drugi nagađaju da je ovo scena iz budućnosti, tačnije, 70 godina kasnije, nakon što je Bonnie umrla prirodnom smrću.

Pretpostavke će biti okončane 10. marta, kada će finalna epizoda biti prikazana na kanalu CW, a interesantno je da najveća želja fanova uopšte nije vezana za glavne likove: oni priželjkuju da Bonnie pronađe način da vrati Enza (Michael Malarkey), koji je hladnokrvno ubijen pred sam kraj, kako bi ovaj mnogima omiljeni par dobio svoj srećni kraj.

https://youtu.be/1dezvDso_MI

Povezane vesti

Back to Top