Search
Close this search box.

Spremna za bebu i venčanje: Anastasija Ražnatović u pripremama za novi život

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović već neko vreme uživa u skladnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njena majka Ceca Ražnatović svim srcem podržava njihovu ljubav.
Kako Nemanja igra i živi u Španiji, Anastasija dosta vremena provodi tamo gde žive zajedno, a Ceca je sada priznala koliko joj teško pada to što je odvojena od ćerke. „Lagala bih kada bih rekla da mi nije teško što je u drugoj zemlji. Fali mi! Ali sve joj je oprošteno jer je izabrala odličnu destinaciju, a ponajviše mi se sviđa kakvog je momčinu srela.“ objasnila je Ceca.
„Nemanja je sjajan dečko! Veoma su srećni, uživaju u ljubavi. Cela naša porodica ih podržava. Želimo im sve najlepše,“ kaže Ceca i dodaje da bi jednog dana volela da vidi svoju ćerku u srećnom braku: „Znam da danas papir mnogima nije važan, ali smatram da je bitno biti u braku, kako bi se supružnici i njihova deca isto prezivali. To, između ostalog, sačinjava jednu porodicu. Zbog dece je bolje biti u braku. Ali svako ima pravo na svoje izbore.“ I dok je Anastasija u Španiji, gde sređuje dokumente za stalni boravak u toj zemlji, Veljko uživa u Titelu, gde je pronašao svoj mir. Pre nekoliko dana pojavila se i vest o Anastasijinoj bebi. I dok se cela porodica raduje Tasa i Nemanja prave sjajne planove za budućnost, Olivera, majka poznatog fudbalera mudro ćuti. Da li bi javnost to mogla da protumači kao odobravanje ili pak neslaganje, ostaje samo da vidimo kada Anastasija bude stalni član njihove porodice…

POSLEDNJE VESTI