in

„SRAM TE BILO“! Bezosećajna Katarina Grujić je ovako komentarisala zemljotres u Hrvatskoj

Katarina Grujić objavila, pa obrisala stori o izveštavanju svetske medijske kuće o zemljotresu u Hrvatskoj, nakon čega je objavila nov u kojem poručuje da nije nacionalista


I dok je prejuče Hrvatska brojala mrtve nakon razornog zemljotresa, Katarina Grujić rešila je da napadne medije koji su izveštavali o tome.

Dok su neke javne ličnosti su na društvenim mrežama upućivale poruke saučešća i solidarnosti, ona je rešila da u tom trenutku, objavila Instagram stori u kojem je prokomentarisala rad svetske medijske kuće CNN koja je izveštavala o tragediji.

Da li je CNN prenosio kad su bombardovali Srbiju? Da li su ikad prenosili naše teško stanje? Da li su i dan danas bili uz nas i prenosili bilo koju ozbiljnu informaciju? Da li su prenosili kako se i dan danas preživljava u Srbiji? Da li je ikada u životu stao na našu stranu, da li je obavestio ceo svet o Srbiji i teškim mukama koje smo preživeli i koje dan nas preživljavamo?? Živi Srbijo, a živećemo i bez vas, ali Srbiju će itekako zapamtiti“, napisala je Katarina, nakon čega je nastao haos.

Psovke na njen račun su se samo nizale, spominjali su se i „bivši momci iz Hrvatske“ i „da joj nije bio problem da uzima pare dok je nastupala tamo“, nakon čega je obrisala stori. Na Twitteru su joj napisali da je „izabrala pogrešan trenutak“ za ovakvu poruku, što je ona potvrdila i dodala da „CNN nije izveštavao kada su se mnogo gore stvari dešavale u Srbiji“:

Potom se ponovo oglasila i napisala da „ona nije nacionalista, da su neki od njenih najboljih prijatelja Hrvati, kao i da se moli za sve pogođene zemljotresom“.

Opet se oglasila, rešivši da „pojasni“ stvari jer „mi nismo shvatili“ i „potrebno je da se crta“.

Nekoliko vas je pogrešno protumačilo moje prethodne storije, pa da pojasnim malo bolje, jer vam se očigledno mora crtati za svaku reč. Nijednog trenutka stori nije za propagiranje mržnje, propagiranje zla, nacionalistički, već sloboda govora i nezadovoljstvo prema jednoj svetskoj televiziji. Svi koji me poznaju  znaju da su moji najbolji prijatelji iz Hrvatske i Bosne i Makedonije, zato me ne možete prozvati da sam nacionalista! S druge strane, dosta vas je pokazalo bes što ja nisam pomislila, niti napisala, a to je zlo, mržnja, pretnje i kletve, pa ko je lud u ovoj priči?! Još jednom ću napomenuti da moji storiji nisu uvredljivi za bilo kog čoveka, naciju. Još jednom saučešće porodicama preminulih. Molite se za Hrvatsku„.

Sve što je trebalo da uradi jeste da gugla CNN i Srbiju, no izgleda da je mnogo lakše „crtati“ po Instagramu.