Prati nas

Evrovizija

Srbija otvara drugo polufinale!

Redosled zemalja koje će nastupati na predstojećoj Evroviziji u Bakuu je poznat: Srbiju će 24. maja predstaviti Željko Joksimović, koji će otvoriti drugo polufinalno veče.

U prvom polufinalu, 22. maja, nastupaju Crna Gora, Island, Rumunija, Albanija, Belgija, Letonija, Švajcarska, Finska, Grčka, Moldavija, Kipar, Austrija, Danska, San Marino, Izrael, Irska i Mađarska, dok će dva dana kasnije, posle Željka, za titulu najboljeg redom nastupati Holandija, Portugal, Makedonija, Malta, Ukrajina, Jermenija, Bugarska, Švedska, Gruzija, Slovenija, Estonija, Turska, Slovačka, Hrvatska, Norveška, Litvanija i Bosna i Hercegovina.

Veliko finale Eurosonga zakazano je za 26. maj.

Budući da su sve zemlje bivše Jugoslavije, sem Crne Gore, u drugoj polufinalnoj večeri, šta mislite, ko će se najbolje plasirati?

loading...
7 komentara

7 Comments

 1. Duška Vučinić-Lučić

  26. 01. 2012. at 12:29

  Kakva nebuloza! Ne zna se još uvek da li će Srbija ˝otvoriti˝ drugo polufinalno veče kao što je napisano u ovom članku zato što još nije određen redosled polufinalista. Ono što je sigurno određeno jeste da će se Srbija naći na poziciji od 1 do 9 (tačnije prvom delu druge polufinalne večeri). Novinari samo paušalno prenose nečiji tekst, a da pri tome ne razumeju ono o čemu pišu. Strašno!

 2. TomCat

  26. 01. 2012. at 13:45

  Na internetu su se pojavio ofisionalni spisak drzava koje ce ucestvocati na eurosongu 2012, a on po redu ide ovako kako je napisano i ovde u clanku, a novinari su odmah shvatili da Crna Gora otvara prvo polufinalno vece, a Srbija drugo, ali redosljed nastupa uopste nije potvrdjen, samo su potvrdjene zemlje koje ce ucestvovati, proteklih godina se desavalo isto ovo, pa se ispostavilo da je tacno, tako je najvjerovatnije ovaj redosljed nastupa istinit!

 3. TomCat

  26. 01. 2012. at 15:15

  *ucestvovati

 4. AnaKidrauhl

  26. 01. 2012. at 20:34

  Ovo sto pisem nije vezano za nastup Srbije ali jeste za Eurosong. Cula sam da za United Kingdom nastupa Adele, sto znaci da ce najverovatnije ona pobediti.

 5. TomCat

  26. 01. 2012. at 20:47

  @AnaKidrauhl
  To nema sanse jer je ona svjetska poznata zvijezda, a mislim da je to zabranjeno!(MY OPINION):)

 6. ime ....

  26. 01. 2012. at 22:29

  i celine dion kao i abba bili su svjetski poznati tako da nije zabranjeno …….

 7. TomCat

  26. 01. 2012. at 23:30

  Ali Abba se proslavila nakon Eurosonga, a to isto vazi i za Celine Dion!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top