Srđan i Jovana više ne vode Jutarnji program RTS-a!

Voditeljski par koji je godinama vodio Jutarnji program RTS-a, Jovana Janković i Srđan Predojević pripremaju novu emisiju. Više ih nećemo gledati u jutarnjem terminu, već u večernjem za koji već mesecima osmišljavaju novi tok-šou koji će uskoro početi da se prikazuje na programu RTS-a.

“Za vas je možda sve to nova informacija, ali za mene odavno nije. Jovana i ja smo se dogovorili sa generalnim direktorom da kada Jutarnji program dosegne određeni nivo originalnosti i udeo u sveukupnom rejtingu, prestanemo da vodimo taj program i pređemo na novi” – počinje priču za Blic Srđan Predojević i objašnjava:

“Već od ponedeljka Jovana i ja nećemo raditi. Završili smo sa ustajanjem. Spremni smo za novu emisiju, tok-šou program koji će početi da se emituje na jesen. Tok-šou će se odnositi na sferu politike, ekonomije, društva, ali i zabave. Emitovaće se jednom nedeljno u večernjem terminu. Trudićemo se da kvalitetom porazimo sve ostale tok-šou programe. Počinjemo pripreme i već se plašim da je trebalo ranije da krenemo. Veliki posao je pred nama, trebalo bi pripremiti sve, od studija do saradnika. Drago mi je što je RTS prepoznao kvalitet i odlučio da napravi ovakvu vrstu programa, i uloži u to. Ovo će biti jedinstvena emisija”- najavljuje voditelj koji se veoma raduje zbog nastavka saradnje sa Jovanom Janković.

izvor: Blic.rs

Povezane vesti

Back to Top