Srpski skandal fudbaleri: Njima treba oduzeti mobilni telefon!

Nemanja Radonjić (foto: Alo)
Da li im treba oduzeti telefone? (foto: Facebook)

Život u 21. veku navikao nas je na to da gotovo ne postoji privatni život. Ipak, to može biti otežavajuća okolnost ukoliko ste sportista, koji se probija.

Pored talenta i rada, akcenat kod fudbalera jeste na imidžu. Moraju biti uzorni, ne smeju koristiti nedozvoljene supstance, ali ni alkoho lako su u karantinu, no to nije uvek slučaj. Evo nekih igrača koje će raskalašni život i konstanto kačenje fotki na Instagram doći glave…

Nemanja Radonjić (foto: Alo)
Nemanja Radonjić – EMOPLI (foto: Alo)

Talentovani vezista Partizana je potpisao za Romu, ali zbog činjenice da su mu izlasci ili prioritet ubrzo je prebačen u Empoli. Tamo je pružao dobre partije, a kada su hteli da ga vrate u Rim, na Instagramu su objavljene slike iz provoda, pa se preTpostavlja da će uskoro biti ukinut mu ugovor.

Milan Rodić - ZENIT (foto: Alo)
Milan Rodić – ZENIT (foto: Alo)

Defanzivac Zenita je pružao dobre partije u dresu ruskog tima, ali ga je zadesilo to da mu se bivša devojka sveti putem društvenih mreža. Još uvek nije poznato šta će čelnici Zenita uraditi sa Rodićem, ali mu sledi sigurno kazna.

1797069-dejan-drazic-foto-instagram
Dejan Dražić – OFK Beograd (foto: Alo)

Još jedan vezni igrač koji je ovisnik o alkoholu isto koliko i o fudbalu. Fotkama na Instagramu pokazuje da bi više voleo da ide u klabing nego u San Siro. 

Staniša Mandić - reprezentativac (foto: Alo)
Staniša Mandić – reprezentativac (foto: Alo)

Mandić je napadač Čukaričkog, ali je svima poznatiji kao reprezentativac Srbije koji je u centar javnosti dospeo golom protiv Bugara za polufinale Evropskog prvenstva. Ovaj fudbaler obožava beogradski klabing, a često ga možete videti u zagrljaju različitih devojaka.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI