Search
Close this search box.

Šta Gwyneth Paltrow kaže na to što je najomrženija javna ličnost?

Gwyneth Paltrow je pre tri godine bila najomrženija javna ličnost na svetu (foto: Wenn)

Glumica Gwyneth Paltrow po prvi put je govorila o tome kako se osećala kada je proglašena za najomrženiju poznatu ličnost 2013. godine.

Samo nekoliko nedelje pošto se našla na naslovnici magazina People kao najlepša žena na svetu, Oskarovka je zauzela nimalo laskavo prvo mesto liste najomrženijih zvezda po izboru časopisa Starmagazine. Gwynet je predvodila listu, a uz nje su se našli Kristen Stewart, John Mayer, Madonna, Justin Bieber, Anne Hathaway, Lindsay Lohan, dok je Chris Brown bio tek 20. na listi. U intervju za BBC, glumica je priznala da je bila iznenađena ovim poretkom. „Najpre sam bila zbunjena i pitala se: ‘Zar zaista mene najviše mrze? Više i od Chris Browna? Šta sam to uradila?'“, kaže o ovoj tituli zvezda Zaljubljenog Šekspira.

Šta to ljude odbija od glumice? (foto: Instagram)

Na konstataciju novinara da ponekad možda čini ljude da se osećaju loše, Gwyneth dodaje da je to verovato i slučaj, ali da joj to nikada nije bila namera. „Ja samo mogu da budem ono što jesam, a ako me poznajete znate kakva sam, da volim da se šalim, uživam u hrani i cenim život u potpunosti“, objašnjava glumica i dodaje: „Ali sam sigurna da postoje neke stvari koje su ljudi o meni tek tako zaključili.“

Ona priznaje da je tome sigurno doprinela opšte poznata stvar da je odrasla u bogatstvu i sa srebrnom kašikom u ustima, poput holivudske princeze, kao i da to stvara odbijnost kod ljudi. Priznala je i da je tako i bilo, ali samo do trenutka dok nije pošla na koledž od kog je odustala kako bi se bavila glumom. Otac je tada prestao da je finansira, a kako se snalazila za novac i šta su joj roditelji poručili kada bi im zatražila malu novčanu pomoć, pročitajte OVDE.

POSLEDNJE VESTI