in

Šta je Seku Aleksić nateralo da se okrene bogu


Seka Aleksić možda i dalje peva lascivne pesme, no to ne znači da privatni život nije promenila iz korena poslednjih godina.

Folk pevačica u potpunosti se okrenula bogu, a njen dom mnoge podseća na unutrašnjost crkve, jer se u svakom kutku nalazi poneko obeležje vere.

Za tabloid Scandal, jedna rođaka Seke ispričala je kako je došlo do toga da folkerka svoj život posveti hrišćanstvu.

Samo za SCANDAL! jedna rođaka Seke Aleksić rešila je da ispriča pravu istinu o Sekinoj veri!

Nju jako boli što mnogi imaju zlonamerne komentare na Sekinu otvorenu ljubav prema pravoslavlju koju nesebično deli i preko društvenih mreža, te nam je ispričala koliko je Seka u stvari dobra i nesebična.

View this post on Instagram

💙🙏🏼💙

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

„Moja Seka je duša od žene, a mnogo je propatila u životu! Pored karijere i uspeha koji je isključivo svojim trudom stekla, ona je bila nesrećna sve dok nije rodila Jakova, svog prvenca,“ objašnjava rođaka.

„Od kada se udala za Veljka, Seka je dugo pokušavala da dobije decu, ali nije joj se odmah dalo. Mnogo je propatila zbog toga, ali ona nije žena koja kuka i žali se, već se hrabro hvata u koštac sa svim problemima i izazovima i sve to pošteno rešava,“ priča rođaka i nastavlja:

„A tako je bilo i sa trudnoćom. Prosto, nije gubila nadu i vremenom se okrenula Bogu i crkvi. Ona ima i svog duhovnika, čita religijske tekstove, crpi pozitivnu energiju iz mudrih misli duhovnih ljudi, slavi slavu, posti i pomaže obnavljanje crkava i manastira.“

View this post on Instagram

🙏🏼🙏🏼🙏🏼

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

„U Bogu je našla spas i sigurna je da je njeno prvo dete dar od Boga, a kako je i nakon prvog porođaja još više nastavila da se duhovno čisti i da na značaju daje samo pravim, a ne materijalnim stvarima, Bog ju je nagradio još jednim čedom,“ priča rođaka.

„Naš Jovan se rodio na Svetog Jovana, pa šta je to drugo nego Božji znak i potvrda da Seka istinski oseća veru. I baš zato, ja koja znam koliko je patila, ali i koliko je iskrena i posvećena veri, moram da zapušim usta svima koji imaju prozivke na račun njenih religijskih objava. Bolje im je da se ugledaju na nju, nego što je ismevaju,“ završava rođaka.