Šta je sve LiLo ispričala kod Opre?

Emotivna ispovest LiLo rastužila je mnoge

 

O povratku Lindsay Lohan sa rehabilitacije i ekskluzivnom intervjuu kod Oprah Winfrey pisalo se nedeljama unazad. Kako je ispovest riđokose LiLo emitovana u SAD, američki mediji pišu da je intervju bio vrlo emotivan i da su gledaoci osetili tugu zbog problema sa kojima se suočava nekadašnja zvezda u usponu.

“Mnogo toga se dogodilo u mojoj porodici dok sam bila mala. Odrasla sam u vrlo haotičnim okolnostima. Nažalost, predugo sam čekala da se suočim s tim”, rekla je Lindsay u intervjuu Oprah, emitovanom na njenom OWN kanalu.

 

Tokom jednočasovnog intervjua, Lohanova je priznala da je alkoholisanje u kombinaciji sa lekovima bilo njen izbor, rekavši da je alkohol sa sobom povukao druge opijate koje je konzumirala. Ipak, LiLo insistira na tome da nije zavisnik o kokain, priznavši da je 15-ak puta pušila travu, zato što je terala da pije više.

Za svojih 28 godina, Lindsay je do sada 6 puta bila na rehabilitaciji. Kaže da se tek na poslednjoj potp

uno prepustila stručnom osoblju, prestavši da im se protivi kao prethodnih puta.

Lohanova kaže da je samoj sebi najgori neprijatelj, dodajući da veruje da ovog puta ne postoji ništa što joj se može naći na putu ozdravljenja, ukoliko upotrebi sve ono što je naučila prethodnih meseci.

“Ponovo se osećam dobro”, izjavila je Lindsay, koja je kaže da su epizode s drogom sada iza nje. “Imam veliku želju da zadržim ovo osećanje. Uradiću sve da tako i bude.”

I dok pojedini američki mediji pišu da smo sve ovo imali prilike da čujemo od LiLo i da su sve samo prazna obećanja, mi joj želimo da se ovog puta zaista dovede u normalu i nastavi sa svojim životom bez opijata.

Pročitajte koje holivudske zvezde su priznale da su imale problema s drogom!

F.Y./Tracara.com
Foto: George Burns/Harpo Studios Inc.

Povezane vesti

Back to Top