in

10 poznatih koji su priznali da su se drogirali


Oni ne kriju da su probali drogu

 

Nije tajna da poznate ličnosti konzumiraju brojne opijate. Dok se neki od njih kriju, drugi pak pričaju o svojim iskustvima sa nelegalnim supstancama.

Pročitajte šta 10 poznatih ličnosti ima da kaže o svom iskustvu sa drogama: od Angeline Jolie preko Johnny Deppa!

Angelina Jolie: „Probala sam skoro sve droge: kokain, ekstazi, LSD i moj omiljeni heroin!“ (The Mirror, 1996.)

 

George Clooney: „Bio sam sa mnogo devojaka i uzimao sam dosta droge, to je istina.“ (Newsweek, 2011.)

 

Sienna Miller: „Volela sam pečurke, koje su bile legalne do pre par godina. Ako bi trebalo da izaberem omiljenu drogu, to bi definitivno bile magične prečurke.“ (The Guardian, 2007.)

 

Megan Fox: „Koristila sam droge, zato i znam da mi se ne dopadaju. Svi u klubovima se drogiraju. Poznati se čak i ne kriju kada u blizini nisu kamere. Želela sam da probam nekoliko stvari, da bih formirala odluku, ali nisam uživala ni u čemu sem u marihuani. Čak i ne mislim da je marihuana droga – treba je legalizovati“ (Maxim, 2007.)

 

Morgan Freeman: „Nikada se nisam skinuo s trave“ (The Guardian, 2003.)

 

George Michael: „Marihuana me održava razumnim i srećnim. To je jedina droga koju sam ikada uzimao.“ (South Bank Show, 2008.)

 

Drew Barrymore: „Kada sam imala 10 i po godina družila sam se sa tinejdžerima koji su pušili marihuanu. Želela sam da probam i oni su mi ispunili želju. Vremenom me je trava smorila“ (People, 1989.)

 

Nicole Richie: „Mislila sam da mi je jako dosadno u životu i da sam probala sve. Pogotovo kada ste mladi, želite nešto novo. Sa 18 sam uzimala dosta kokaina“ (People, 2007.)

 

Johnny Depp: „Ne verujem nikome ko bar jednom nije bio samodestruktivan. Nekad moraš da povrediš sebe da bi spoznao pravu stranu svoje ličnosti“, (GQ, 2011.)
F.Y./Tracara.com/Huffingtonpost.com
Foto: Vanityfair.com, Redbox.de, Harpersbazaar.co.uk, Elle.co.uk, Buzz.eewmagazine.com, Vogue.fr, Sassisamblog.com, Gq.com