10 poznatih koji su priznali da su se drogirali

"Probala sam skoro sve droge: kokain, ekstazi, LSD i moj omiljeni heroin!" (Mirror, 1996)
Oni ne kriju da su probali drogu

 

Nije tajna da poznate ličnosti konzumiraju brojne opijate. Dok se neki od njih kriju, drugi pak pričaju o svojim iskustvima sa nelegalnim supstancama.

Pročitajte šta 10 poznatih ličnosti ima da kaže o svom iskustvu sa drogama: od Angeline Jolie preko Johnny Deppa!

Angelina Jolie: “Probala sam skoro sve droge: kokain, ekstazi, LSD i moj omiljeni heroin!” (The Mirror, 1996.)

 

George Clooney: “Bio sam sa mnogo devojaka i uzimao sam dosta droge, to je istina.” (Newsweek, 2011.)

 

Sienna Miller: “Volela sam pečurke, koje su bile legalne do pre par godina. Ako bi trebalo da izaberem omiljenu drogu, to bi definitivno bile magične prečurke.” (The Guardian, 2007.)

 

Megan Fox: “Koristila sam droge, zato i znam da mi se ne dopadaju. Svi u klubovima se drogiraju. Poznati se čak i ne kriju kada u blizini nisu kamere. Želela sam da probam nekoliko stvari, da bih formirala odluku, ali nisam uživala ni u čemu sem u marihuani. Čak i ne mislim da je marihuana droga – treba je legalizovati” (Maxim, 2007.)

 

Morgan Freeman: “Nikada se nisam skinuo s trave” (The Guardian, 2003.)

 

George Michael: “Marihuana me održava razumnim i srećnim. To je jedina droga koju sam ikada uzimao.” (South Bank Show, 2008.)

 

Drew Barrymore: “Kada sam imala 10 i po godina družila sam se sa tinejdžerima koji su pušili marihuanu. Želela sam da probam i oni su mi ispunili želju. Vremenom me je trava smorila” (People, 1989.)

 

Nicole Richie: “Mislila sam da mi je jako dosadno u životu i da sam probala sve. Pogotovo kada ste mladi, želite nešto novo. Sa 18 sam uzimala dosta kokaina” (People, 2007.)

 

Johnny Depp: “Ne verujem nikome ko bar jednom nije bio samodestruktivan. Nekad moraš da povrediš sebe da bi spoznao pravu stranu svoje ličnosti”, (GQ, 2011.)
F.Y./Tracara.com/Huffingtonpost.com
Foto: Vanityfair.com, Redbox.de, Harpersbazaar.co.uk, Elle.co.uk, Buzz.eewmagazine.com, Vogue.fr, Sassisamblog.com, Gq.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI