Šta se dešava Zaynu Maliku?

Nepoznato je da li Zayn pati od anoreksije ili je zbog obaveza zapustio zdravlje
Nepoznato je da li Zayn pati od anoreksije ili je zbog obaveza zapustio zdravlje

Na neprijatno iznenađenje fanova grupe One Direction, u četvrtak su se na internetu pojavile fotke Zayna Malika na kojima izgleda zabrinjavajuće mršavo!

U rekordnom roku počele su da kruže glasine o anoreksiji pevača boy-benda One Direction: Zayn Malik je, naime, uslikan na ulici preterano mršavih ruku i nogu. Budući da je u isto vreme obrijao kosu do pola i da nosi kačket tako da mu se vidi samo obrijan deo glave, mnogi su počeli da se pitaju da li Zayn boluje od nečega ozbiljnijeg od anoreksije, ali i da li je pritisak popularnosti postao previše za njega.

Izvor blizak Zaynu izjavio je za magazin US Weekly da je pre određenog vremena Zayn počeo da se hrani zdravo i da posećuje teretanu kako bi ostao u formi ali da su njegove obaveze i naporni nastupi uradili svoje pa je Zayn, iako je oduvek bio mršaviji od ostalih članova benda, sada postao zabrinjavajuće mršav.

“Prosto je prestao da vodi računa o svom zdravlju usled toliko obaveza” rekao je ovaj izvor.

Šta god da je posredi, nadamo se da će Zayn uskoro povratiti kilažu i zdrav izgled zbog koga ga, izmeđuostalog, toliko volimo!

U.H.N. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top