Prati nas

Foto

Šta se desilo sa licem Ume Thurman?

Novo lice poznate glumice (foto: wenn)

Novo lice poznate glumice (foto: wenn)

Kada se zgodna glumica Uma Thurman pojavila na crvenom tepihu pre premijere svoje nove mini-serije The Slap, svi prisutni su ostali u šoku!

Iznenađenje prisutnih nije bilo izazvano Uminom haljinom, frizurom ili premršavom/predebelom figurom već potpuno izmenjenim licem koje je izgledalo prezategnuto do neprepoznatljivosti.

“Uma se očigledno podvrgla čitavom nizu estetskih operacija čiji je rezultat dramatična transformacija njenog lica”, tvrdi  Mark Norfolk, direktor jedne britanske klinike, “Ono što mi je najviše privuklo pažnju je predeo ispod očiju koji izgleda drugačije nego pre, što ukazuje na to da je hirurški uklonila tzv. kesice. Čak je i oblik njenog lica izmenjen. Izgleda manje definisano. Pretpostavljam da je uradila nekoliko izuzetno agresivnih hemijskih pilinga i ubrizgala filere u obraze i predeo iznad usana… Čelo joj je šire, sjajno i perfektno upeglano, što me dovodi do zaključka da ga redovno botoksira. Rekao bih da je preterala sa inekcijama botoxa, budući da joj obrve i gornji kapci izgledaju teško.”

Očekivano, tim koji stoji iza Ume kategorično poriče da se glumica podvrgla hirurškim zahvatima. Njen šminker, Troy Surratt, tvrdi da je on taj koji je odgovoran za promenu na Uminom licu, ističući da je želeo da uz pomoć šminke učini da njeno lice izgleda “zamrznuto”.

“Želeo sam da postignem efekat pariskog šika. Istakao sam Umine usne i slabije definisao obrve kako bih postigao određenu ravnotežu. Kreirao sam editorial look sa mekim prirodnim trepavicama.”

Hm… Da li su Parižanke obaveštene o principima “pariskog šika”?

Zaista bismo želeli da poverujemo rečima Uminog šminkera, ali drastična transformacija njenog lica neodoljivo podseća na iznenadnu “mutaciju” koju je nedavno doživela i glumica Renee Zellweger.

Estetski hirurg Lyle Back je za HollywoodLife izneo svoju stručnu procenu, “Nos joj je drugačijeg oblika. Iako nije odrađen loš posao, nov nos doprinosi izgledu Uma-više-ne-liči-na-sebe. Sada više liči na post-operativnu verziju svoje koleginice Renee Zellweger. Rekao bih da je imala i neko mini-fejsliftinga, koji nisu uticali na izgled njenog lica budući da tu i nije bilo puno posla.”

Vrati se, Umino staro lice, sve ti je oprošteno!

Glumica više ne liči na sebe! (foto;wenn)

Glumica više ne liči na sebe! (foto: wenn)

8 komentara

8 Comments

 1. Royal Bitch

  06. 03. 2015. at 20:09

  pa ne znam bas, meni ona izgleda isto, samo joj je sminka i frizura drugacija

 2. anonimus

  06. 03. 2015. at 20:10

  Ona je po meni uvek bila jako lepa,ne znam cemu ovo:)

 3. borg

  06. 03. 2015. at 20:54

  meni izgleda starije na before” slici. inace, uma ima bash neobicnu lepotu!

 4. borg

  06. 03. 2015. at 20:55

  starije na “after” slici htedoh reci! to ono kad prstici brzi od misli

 5. zeka

  06. 03. 2015. at 20:55

  Unistila se, kao da su je izujedali bumbari.

 6. Miloš

  06. 03. 2015. at 22:29

  Ova vest je inače stara mesec dana, nije se izoperisala uopšte, sledećeg jutra se pojavila na jutarnjem programu normalna da objasni da je došlo do problema sa šminkom.

 7. vanda

  07. 03. 2015. at 09:50

  ona je meni lepa ,pa lepa

 8. I Am Sasha Fierce...

  07. 03. 2015. at 10:36

  U svakom slucaju i da je radila nesto, bolje da ona radi, nego neka dvadesetogodisnjakinja… Pravi se pompa oko zena koje iza sebe imaju fantasticne karijere i koje ipak imaju godine.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top