in

Šta su radili poznati proteklog vikenda?


sta su radili

Ko je promovisao projekte, ko je šetao, a ko odmarao? Evo šta su poznate ličnosti radile proteklog vikenda!

FameFlynet
FameFlynet

Miley Cyrus pojavila se na poslovnom sastanku u Kaliforniji, nekoliko dana pošto je američki tabloid objavio priču da je pop senzacija zavisna od droga, te da ne može da živi bez belog praha. Nama izgleda prilično sveže, doduše malo pospano, na ovoj fotografiji.

FameFlynet
FameFlynet

Glumica Emma Roberts uživala je u kupovini sa bliskim prijateljicama, par dana pre nego što će biti završena četvrta sezona serije Američka horor priča, u kojoj ima zapaženu ulogu.

FameFly
FameFlynet

Vojvotkinja od Kembridža Kate Middleton prisustvovala je humanitarnom ručku organizacije koja podržava usvajanje dece, održanom u Londonu. Lepa Kate blista u petom mesecu trudnoće.

FameFly
FameFlynet

Kate Moss nije krila osmeh samo dan nakon što je napunila 41 godina. Jedna od najtraženijih manekenki na svetu uživala je u sunčanom danu u Londonu sa suprugom Jamiem Hincom.

FameFlynet
FameFlynet

Bogata naslednica Paris Hilton uslikana je u Italiji, gde se trenutno održava Nedelja muške mode. Paris je nastupila i na jednoj privatnoj žurki, s obzirom da je poslednjih godina uspešan DJ.

FameFlynet
FameFlynet

Bivša Playboy zečica Kendra Wilkinson ponovo ima osmeh na licu! Nakon višemesečnih problema sa suprugom Hankom Basetom, jer je on navodno spavao sa nekoliko transrodnih osoba tokom njihovog braka, starleta je konačno srećna i zadovoljna svojim životom. Uslikana je nakon treninga, dan nakon što je na Twitteru najavila specijalan režim ishrane i vežbanja.

FameFlynet
FameFlynet

Iggy Azalea nije bila preterano srećna zbog brojnih fotografa koji su je sačekali ispred radnje u kojoj je pazarila garderobu. Simpatična Australijanka je nedavno dobila prestižnu nagradu People’s Choice za omiljenog hip-hop izvođača u Americi.