Search
Close this search box.

Stanija i Aleksandra diskvalifikovane!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Učesnice rijalitija Survivor, Aleksandra Nakova i Stanija Dobrojević, diskvalifikovane su iz daljeg takmičenja zbog žestoke tuče.

Njih dve će napustiti Kostariku pre nego što su planirale, a odluku je pred svim preostalim takmičarima saopštio voditelj Andrija Milošević. Iako su ostali takmičari bili u šoku zbog ovakve odluke produkcije, ponovljeno im je da bilo kakav fizički kontakt, pogotovo onaj koji može dovesti do težih povreda, nije dopustiv u šouu.

Podsećanja radi, svađa srpske i makedonske starlete je zvučala ovako.

Stanija: “Ajde mrš! Kako ćeš da me ocrniš ti koja imaš dečka, spavala si, je*ala si se sa Vladom dok si imala tog dečka…”

Aleksandra: “Nije tačno! Nikad nisam spavala sa Vladom!”

Stanija: “Onda si imala romansu sa Radovanom. Ti ćeš meni nešto da kažeš! Mrš bre tamo, balavice jedna!”

Aleksandra: “Slušaj nešto, bar mi niko nije uvalio korpu. Ti si se tamo sve vreme trudila da budeš sa Ognjenom, a on nije hteo da bude s tobom. Radovan mi je rako da Ognjen nije hteo da ti odgovori na poruku zato što mu se gadiš! Zato što si užasna!”

Stanija: “Skloni se! Kretenušo jedna mala!”

Nakon ovih reči srpska starleta je, iz do tada sedećeg položaja, ustala i pokušala rukom da udari Aleksandru, koja joj je sklonila ruku, uspela ona nju da udari, a Stanija je onda izvela zahvat nogom prema Aleksandrinoj glavi.

Stanija: “Fufice jedna mala! Ti ćeš meni nešto da govoriš!”

Aleksandra: “Starice jedna!Imaš bore ovde, pogledaj se, imaš bore!”

Stanija: “Ti bre imaš dečka kod kuće, a ovde se je*eš s njima, a ne ja!”

POSLEDNJE VESTI