Stiže nam predstava o Harry Potteru, a nova Hermiona je iznenađenje za sve!

Jaime, Noma i Paul kao Harry, Hemione i Ron u novoj predtavi o životu čarobnjaka (foto: PA)

Glumica Noma Dumezweni će tumačiti ulogu voljene Hermione Granger u najnovijoj predstavi Harry Potter and the cursed child.

Predstava je nastavak popularne serije knjiga i filmova i premijeru će doživeti na leto 2016. godine u pozorištu Palace, u srcu Londona. Pored Nome, ulogu Harry Pottera će tumačiti Jamie Parker, dok će Ron Weasley biti Paul Thornley. Odmah nakon što su objavljena imena glumaca, fanovi mladog čarobnjaka širom sveta nisu krili oduševljenje ovakvim izborom, naročito kada je uloga Hermione u pitanju. Oni su prihvatili glumicu, s obzirom na to da rasa čarobnice nikada nije otkrivena u knjigama, već se govorilo samo o njenoj neurednoj, smeđoj kosi.

Izbor glumaca je pduševio vernu publiku širom sveta (foto: Simon Annand)

Čak je i autorka J.K. Rowling dala svoje viđenje kastinga, jer su obožavaoci bili veoma znatiželjni: “Veoma sam zadovoljna izborom glumaca za predstavu Harry Potter and the cursed child. Ne mogu da dočekam da vidim Jamiea, Nomu i Paula kako oživljavaju odraslog Harryja, Hermionu i Rona na sceni sledećeg leta”.

Predstava je raspordata u rekordnom roku, iako do premijere ima još 10-ak meseci (foto: Simon Annand)

Ovaj nastavak prati odraslog Harryja, sada prezauzetog poslom u Ministarstvu magije, koji je takođe i suprug i otac troje školaraca, a čiji srednji sin, Albus Severus, vodi sopstvenu bitku nakon što započne školovanje u Hogwartsu. Kako se prošlost i sadašnjost stalno prepliću, i otac i sin će shvatiti neugodnu istinu: ponekad, tama dolazi sa najmanje očekivanih mesta.

Predstava je već sada, mesecima unapred, raspodata i oboren je rekord kada je prodato 175 hiljada ulaznica za samo 24 sata.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI