Stvari koje ne smete zaboraviti da ponesete na letovanje

Letnji godišnji odmori su nešto što nam često daje volju da izdržimo i po nekoliko stresnih i napetih meseci unazad, željno iščekujući trenutak kada ćemo konačno leći na plažu, uskočiti u more i osetiti se slobodno. Ipak, jedna od stvari koja ume svakoga da unervozi jeste pakovanje i ono večito pitanje „Da li sam nešto zaboravio?“

Pre svakog putovanja obavezan je odlazak u veliki šoping, bilo da se radi o kozmetici, odeći ili rekvizitima za uživanje na plaži.

Današnji trendovi su takvi da ponekad prošlogodišnji modeli kupaćih kostima, japanki, majica i šortseva zahtevaju zamenu aktuelnim ovosezonskim modelima, pogotovo ukoliko želite da izgledate moderno i „u trendu“.

Noći na moru umeju da budu prohladne i zbog toga je neophodno da se opremite dobrim i modernim tankim jaknama, duksevima, trenerkama i nezaobilaznim udobnim i kvalitetnim sportskim patikama, pogotovo ukoliko idete na neku mondensku destinaciju na kojoj se podrazumeva da vaši stajlinzi budu besprekorni.

Ukoliko se pripremate za put i razmišljate gde biste mogli da nađete sve navedene artikle na jednom mestu, Intersport vam nudi do 50% popusta na već snižene artikle, kao i dodatnih 30% popusta na tekstil i dodatnih 20% na obuću i opremu.

Ponudu možete pogledati u jednoj od 24 prodavnica ili na sajtu www.intersport.rs

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI