Prati nas

Stvari koje ne smete zaboraviti da ponesete na letovanje

Život

Stvari koje ne smete zaboraviti da ponesete na letovanje

Letnji godišnji odmori su nešto što nam često daje volju da izdržimo i po nekoliko stresnih i napetih meseci unazad, željno iščekujući trenutak kada ćemo konačno leći na plažu, uskočiti u more i osetiti se slobodno. Ipak, jedna od stvari koja ume svakoga da unervozi jeste pakovanje i ono večito pitanje „Da li sam nešto zaboravio?“

Pre svakog putovanja obavezan je odlazak u veliki šoping, bilo da se radi o kozmetici, odeći ili rekvizitima za uživanje na plaži.

Današnji trendovi su takvi da ponekad prošlogodišnji modeli kupaćih kostima, japanki, majica i šortseva zahtevaju zamenu aktuelnim ovosezonskim modelima, pogotovo ukoliko želite da izgledate moderno i „u trendu“.

Noći na moru umeju da budu prohladne i zbog toga je neophodno da se opremite dobrim i modernim tankim jaknama, duksevima, trenerkama i nezaobilaznim udobnim i kvalitetnim sportskim patikama, pogotovo ukoliko idete na neku mondensku destinaciju na kojoj se podrazumeva da vaši stajlinzi budu besprekorni.

Ukoliko se pripremate za put i razmišljate gde biste mogli da nađete sve navedene artikle na jednom mestu, Intersport vam nudi do 50% popusta na već snižene artikle, kao i dodatnih 30% popusta na tekstil i dodatnih 20% na obuću i opremu.

Ponudu možete pogledati u jednoj od 24 prodavnica ili na sajtu www.intersport.rs


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top