‘Sulejmana’ ćemo gledati na B92

Sulejman na 'B92'
Sulejman na ‘B92’   Nakon što je otkriveno da je Ana Mihajlovski Grubin jedno od novih pojačanja televizije B92, sada stiže informacija da ćemo na kanalu ove televizije od 2. septembra gledati tursku hit seriju Sulejman Veličanstveni.
Naime, radnim danima od 19:10 na B92 moćićemo da gledamo reprizu prve dve sezone serije koje je osvojila Balkan. Kako je Prva televizija izgubila bitku za kupovinom treće sezone od domaće kompanije Stars media, još uvek je neizvesno na čijoj frekvenciji ćemo gledati treću sezonu o zlatnom dobu Turske.
Redakcija Tracara.com

7 Responses

  1. Pa dobro, serija nije losa. B92 je meni super kanal, uvek je imao dobre programe, tj. serije i americke emisije(tipa top model i dome slatki dome), samo su neke nase emisije bile dosadne, ali ok. :D

  2. Na B92 samo se pustaju one epizode koje su se pustale na Prvoj, a 3. sezona se jos ne zna na kojoj ce televiziji da se pusta.

  3. Eeee taman da odgledam od pocetka :D Ja iskreno ne podnosim turske serije,ali sam ovu zavoleo samo zbog Hurem tj.Merjem…tako da ne znam kako ce izgledati 3.sezona sa drugom glumicom koja ce tumaciti lik Hurem.

  4. @DBo$$,
    Merjem glumi i u trećoj sezoni, nova Hurem se pojavljuje tek u poslednjoj epizodi treće sezone. Pozdrav

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI