in

Survivor: Knezu pozlilo, na Plemencu ispadaju dva takmičara

Pravi Survivor je tek počeo! Pročitajte šta se dešavalo u sinoćnoj epizodi ovog rijaliti šoua!

U glavama naših VIPovaca vlada potpuni haos od kombinacija. Lepo im je Andrija to objasnio: „Kombinacija je mnogo, a na vama je da pronađete onu koja će vas ostaviti u igri!“ Zvezde su već odavno to shvatile čak i ona „najčistija srca“ kako sebe pojedini vole da nazivaju. Laž i manipulacija ispunjavaju svaki minut na ostrvu.

Bojana je besna na Andreja i Aleksandru jer su izdali plemenski dogovor, čak ne može da se načudi pričama Katarine i Jelene da im je Andrej obećao da će bez problema glasati za Nikolu. Andrej je zgrožen ovom klasičnom manipulacijom Gocine ženske družine i čvrsto je rešen da razbije ovu crnu trojku. U tome ga podržava Aleksandra. Njih dvoje bar na jedan dan mogu da odahnu od ovog ludila i to u raju kakav se samo u najluđim snovima može zamisliti. Luksuzno odmaralište, romatnični ručak na posebnom ostrvcetu i još romantičnija večera uz sveće u pravom amfiteatru. Naravno, uz celodevnu masažu, kupanje, sapun, srdačne filipince… Ipak i u tom raju đavo im ne da mira. Utisak jedino kvari razmišljanje o Bojani koja će sigurno iskoristiti njihovo odstustvo da se „uvali“ Gocinim ženama. I nisu daleko. Goca ne odbacuje Bojanu, zamenjuje Nikolu tokom noći grleći je uzduž i popreko, baš onako kako je njen dragi to činio. I čini se da je i to Bojani dovoljno. Samo da je u sigurnim rukama.

I u Velikom veću vlada prava agonija. Ali zbog Kneza kojem je naglo pozlilo. Svi su skočili da ga masiraju ali Knezu pada potpuni mrak na oči. Hitna pomoć momentalno reaguje. Knez izjavljuje da ne pamti kada je poslednji put pao u nesvest. Konstatuje da telo sigurno reaguje na preživljavanje bez obzira što u poslednje vreme ima više hrane. Pošto je i dalje osećao malaksalost, doktorka iz tima ga priključuje na infuziju. „Pratićemo stanje ali ne sumnjam da će biti dobro“ optimistična je doktorka Bojana Pribićević.

I Katarina brine za Tonija kojeg muči stomak. Dva dana nije ništa jeo, preseo mu pirinač. Ipak, to ga nije sprečilo da u više nego zanimljivoj borbi jastucima osvoji dragoceni lični imunitet. Žene su pružile sjajan otpor muškarcima, naročito Aleksandra kojoj su čak i devojke zamerile na preteranoj grubosti i agresiji tokom borbi.

Poslednju priliku da pronađe tajni imunitet ponovo osvaja Bojana. Putong ne može da veruje koliko se ovakve šanse lepe za nju. Bojana srećna odlazi u potragu, a Andrija saopštava vrlo zanimljivu informaciju takmičarima. Sutrašnji Plemenac je izuzetno važan jer će ispasti dve osobe sa najvećim brojem glasova!