Search
Close this search box.

Survivor: Ko najviše jede, a ko je našao tajni imunitet?

Martina je umorna i iscrpljena od borbe, ali je uporna i rešena da pronađe tajni imunitet, pa staloženo rešava zadatak po zadatak i konačno stiže do vredne amajlije u obliku prstena!
Za to vreme Žare pravi lažni tajni imunitet. Jelena kaže da mu to neće proći, a ionako će ga Mia i Stanija odati. „Apsolutno se ne slažem s tim. To je deo ove igre, ali onaj deo koji mi se ne sviđa“, kaže gospođa Mia, a Stanija zaključuje da je to veoma nisko i podlo, i da ona tako nešto nikada ne bi uradila. Ali ono što je definitivno napravila je razdor među odbačenima, jer Žare i Radovan više ne mogu da je podnesu i odlučuju da naprave drugi kamp, a i Jelena je u tom fazonu. „Ovde su varnice non-stop!“ – kaže Marko. „I najbesmislenija stvar ovde je razlog za svađu. Ja ne želim u tome da učestvujem i ponašam se kao da sam na odmoru.“ I Stanija, naravno, ima mišljenje o podeli. Smatra da je za sve kriv Žarko. „Žare želi da se muškarci odvoje jer su žene dominantnije, a kaže da sam ja glavna kuvarica. I Radovanu to odgovara, jer već počinje psihički da puca i pada u depresiju zbog neuspeha sa Aleksandrom koja ga je odgurnula od sebe i rekla mu da čeka da sve ovo prođe, pa će onda da odluči. A zapravo to I nije bila njena odluka, već joj je Žarko rekao da tako uradi, tako da ih je on na neki način rastavio. Ali to je za Aleksandrino dobro.“ Uskoro im dolazi Martina. Svi je, osim Mie, srdačno dočekuju. Ona im priča o poslednjoj borbi, kako je bila surova, kako ih je Ognjen šamarao, da su zapravo svi bili grubi jedni prema drugima i pokazuje im modrice i ogrebotine. Martina ima “čast” da prisustvuje svađama u plemenu, a sve počinje kad se pomene reč hrana. A na tu reč najviše je osetljiva Stanija. Ona optužuje Jelenu kako je rekla da će kuvati pirinač samo za Radovana i Žareta. „Kako te bre nije sramota?! Ti nisi normalna! Dođi da vidiš koliko ovde ima!“ – kaže joj šminkerka, a kasnije pred kamerama objašnjava Stanijinu nervozu. „Stanija mnogo jede. Stvarno! Ona će se ugojiti ovde. I ona i Mia.“ Kad vide da se Jelena ozbiljno iznervirala, Stanija i Mia kažu da je sve bila šala. Jelena smatra da lažu, da takva situacija traje već nekoliko dana I da će svoju kulminaciju imati uskoro. Koliko sutra! Uglavnom, Stanija je većinu toliko iznervirala, pa Radovan odbija večeru i svoj deo prepušta njoj. Toliko ga je izvela iz takta, da je otišao van kampa kako bi se smirio. Martini priča koliko je Stanija bezobrazna i alava. „Kao najveća prasica je pojela sve banane, nikog nije ponudila. Kao da nije jela pet godina, a jela je već šest puta danas. I tako svakog dana. Čim dođu kamere gura se u prvi plan, da bi se videlo da ona kuva, da ona sve radi. Mi joj donesemo vodu, zapalimo vatru, a ona kao kuva za sve. Jede 50 puta dnevno. Prasica, Mis Pigi“,  priča revoltiran i odlazi u noć. „Volela bih da Radovan nije ovde. On je prevredan I predobar, jako je dobro igrao. Nije zaslužio da bude ovde“, kaže Marti, koja ga kasnije sa Jelenom traži i doziva.
Stanija tek tada vidi da je napravila haos u plemenu i prosto ne razume kako niko nije shvatio njenu “šalu”. U Matambu je opušteno, možda pomalo i dosadno. Sede, kuvaju, leže, pričaju. Aleks, Maja i Ogi razgovaraju o osobama koje im najviše prijaju u plemenu. Maja Lena izdvaja upravo Ognjena. „On je moj jastuk, mislim da je dobar čovek, volim slušati njegove priče. Osećam se zaštićeno pored Ogija.“ U Boruki je tog dana najvredniji bio Neven. Da li ga je grizla savest što je bio nepravedan prema Martini ili mu je jednostavno prethodna borba podigla adrenalin, ne znamo, tek do tada lenji Neven je radio kao mali mrav, čak je i drva sekao i nosio. „Ono od juče može da bude presudno u izbacivanju, ali i ne mora. Sad nijanse odlučuju. Možda je čak vreme da ja odem“ – kaže Neven, dok Ava smatra da je i ona ugrožena. Na malu borbu stiže i Martina koja ima priča o psihijatriji na ostrvu odbačenih, o Stanijinom i Mijinom teroru. Pronalazak tajnog imuniteta ostaje tajna. U borbi za lični imunitet, u kojoj je trebalo slagati kocke, pobeđuje Milan. Bira crni glas.

POSLEDNJE VESTI