in

Survivor: nova pobeda plemena Bahandi


Od kada su se originalni sastavi plemena Bahandija i Kasuka promenili, situacija na pustom ostrvu je drugačija. U Bahandiju je tako situacija daleko opuštenija. Kaća primećuje da vlada nova energija u kojoj se ne oseća kult vođe. Jeleni nedostaje Goca, a očigledno i Knezu koji je prijatno iznenađen njenim ponašanjem na ostrvu. On kaže da je sutrašnji dan biti ili ne biti za Kasuko.

Međuljudski odnosi su trenutno najvažnija tema u izmešanom Kasuku. Marko se ne oseća kao vođa novog plemena: niko ga nije izglasao i boravak mu prosto dođe kao kazna. Ni Edinu se mnogo ne dopada sadašnja situacija i ocenjuje da nije najzdravije kad se dojučerašnji protivnici nađu u istom taboru. Za Gocu postoje samo dva rešenja:  ili će da upadne u depresiju i da kuka ili će reći „ok- to je to, idemo dalje“. Aleksandra ne želi mnogo da se izjašnjava u ovom trenutku, ali veruje da će se mnoge stvari razjasniti nakon borbe za imunitet koja ih očekuje.

Usledila je nova igra sa preprkama, ponedu odnosi Bahandi i tako osvaja imunitet. Šta mislite ko ove nedelje dobija drugu šansu u Novom kraljevstvu?

Na kraju teksta pogledajte jedan vrlo interesantnan video u kom je voditelj Ivan Ivanović u svojoj emisiji Povratak u civilizaciju VIP Robinzone i konačno „raskrinkao“…. :)