Suzan Sarandon i Džejn Fonda: Koga briga za godine!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

U najnovijem izdanju magazina V, glumice Džejn Fonda(72), Suzan Sarandon(64) i Sigurni Viver(61) ponosno su pokazale svoja lepa lica i zavidnu figuru. Čini se kao da su vremešne zvezde želele da poruče Holivudu da one bez obzira na svoje godine nikako nisu za penziju! Džejn o svojim godinama kaže: „Ima divnih stvari vezanih za starost! Što si stariji manje si nervozan. Istraživanja pokazuju da stari ljudi manje brinu. Mene jako malo stvari može da iznervira.“ Sa druge strane nešto mlađa Suzan kaže na ovu temu: „Mislim da starenje teško pada svima! Bitno je ostati tu i okružiti se stvarima koje volite i koje vas čine srećnim, kako se ne bi osećali da život prolazi mimo vas.“ Izgledaju fenomenalno, zar ne?
Izvor: Justjared.com

11 Responses

  1. pa otprilike i moja baba bi izgledala isto ovako lepa uz pomoc fotoshopa i novca..ali dobro..

  2. pa i ja bih posle ovoliko fotoshopa izgledala kao anđelina džoli! užas!

  3. Nema sanse da bez estetske hirurgije u ovim godinama izgledaju ovako.Moja baba ima 70 godina i izgleda u skladu sa svojim godinama,negovano,ali bore i sve sto prati starost.Ovo nije realna slika starica iznad 60 god.Povrh svega jedino mogu da dodam da postoji unutrasnja lepota i mladost duha,sto ni jedna estetska hirurgija ne moze da ti pruzi,a sto je jedino vazno.

  4. Da se razumemo, zene od 60 godina sigurno nisu starice, a ovde samo Dzejn Fonda ima vise od 70 godina.

    Ove zene nisu lepe zbog fotosopa, nego su lepe jer sijaju svoje godine, iskustvo, svoju energiju. Nema tog fotosopa koji moze da ispuni prazan pogled i oplemeni vestacki osmeh. Ove zene su lepe i uzivo sigurno, sa svim svojim borama. Zasto 80% srpskih baba nije, to je vec drugo pitanje. Nisu lepe, ne zbog nedostatka skupih krema i fotosopa, nego zbog nedostatka nekih drugih stvari.

  5. GODINE NE MOZE SAKRITI NI ESTETSKA HIRURGIJA NI DRUGI MEDICINSKI TRETMANI** LICE ZATEGNUTO BEZ BORA GLATKO KAO DJECJE DUPENCE ALI****KOLJENA KLECAJU****

  6. Zene preko 60 godina jesu babe i to niko i nista ne moze da promeni.Msm,Lilian,nazovimo stvari njihovim pravim imenima.E,sad,zena moze da ima neku svoju lepotu i u tim godinama,ali da bude sexi?Nikada…Ja uvek gledam realno,nikada ne iskrivljujem sliku,pa i ja i mnogi druge ce mo jednog dana biti babe.I sta sad?Ne moze se od prirode pobeci,tako je to.

  7. Zene su babe svojim unucima, nije kulturno da ih sira javnost naziva tako. Da su starije-jesu, da lepo stare-stoji, ali baba je deci svoje dece.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI