Tajkun Travers Beynon spava sa četiri žene svake noći

Tajkun Travers Beynon pre nekoliko dana razjario je javnost fotografijama i snimcima na kojima njegove prijateljice na zadnjicu tetoviraju logo njegove kompanije FreeChoice.

Mnogi su ga optužili da tretira žene kao svoje vlasništvo, ali tajkun, koji se ponosi nadimkom Candyman, tu nije stao. Prvih 40 osoba koje na zadnjicu istetoviraju ime njegove kompanije dobilo je plaćene avionske karte i ulaz na jednu od njegovih divljih žurki u vili Candyshop u Helensvalu u Australiji, njegovoj verziji Playboy vile.

Candyman se takođe pobrinuo za to da snimci zabave od pola miliona dolara osvanu na društvenim mrežama. Sve golišave djevojke koje su došle na žurku odabrao je on sam, a među propratnim atrakcijama spominju se vatromet, ženski DJ-evi u u toplesu i dolazak domaćina u gliseru, piše Index.hr.

Candyman je ranije priznao da svake noći spava s najmanje četiri žene, a njegovoj ženi to ni najmanje ne smeta. Milioner s australijske Zlatne obale živi u raskošnom domu sa Taeshom Beynon, koju je oženio 2011. godine, devojkom Nishom i svoje četvoro dece.

“Kad imate jednu devojku, to je jedna stvar. Ali, kada ih ima više, toliko toga mi se mota po glavi. Svake noći u proseku u krevetu imam četiri devojke. Često se ne naspavam. Mislim da svake nedelje smislim novi položaj. Vreme u spavaćoj sobi nije vreme posvećeno meni, nego devojkama. Biti dobar u krevetu znači da ne mislite samo na sebe”, izjavio je za magazin Ocean road.

“Druge žene su oduvek tu. Nekad žive s nama nekoliko nedelja pa odu. Pogledajte društvene mreže, videćete da se devojke bacaju na njega. Meni to ne smeta, ja sam mu žena. On ima mnogo devojaka, ali samo jednu ženu”, kaže Taesha.

Povezane vesti

Back to Top