Tajna prepiska Emine Jahović i Marka Miškovića procurela u javnost

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Samo tri dana nakon što su objavljeni sadržaji prepiski između Emine Jahović i Marka Miškovića, pevačica i biznismen preuzeli su sve potrebne mere kako bi zaštitili svoju privatnost. Kako Alo saznaje, Emina i Marko su, u strahu od hakera, rešili da promene brojeve telefona, u nameri da i dalje ostanu u kontaktu.
„Emina i Marko već nekoliko dana pokušavaju shvatiti kako je njihova privatna prepiska procurela u javnost, tim pre što su sigurni da ni jedno, ni drugo nikome ne bi odali tu tajnu. Jedini zaključak do kojeg su sada došli jeste da su im hakovani telefoni i da je na taj način obelodanjeno sve što su jedno drugom pisali. Uprkos tome, njih dvoje i dalje žele da ostanu u kontaktu, pogotovu što njihova ljubav nije prestala ni posle deset godina od raskida,“ kaže izvor i nastavlja: „Sada nameravaju da promene brojeve telefona, kako bi ovoga puta bili sigurni da će njihova tajna prepiska takva i ostati,“ kaže izvor i otkriva da su privatne poruke koje su objavljene izazvale pometnju u porodici Mišković. „Malo je reći da je Marko burno reagovao kada je u novinama pročitao sadržaj poruke koje je poslao svojoj neprežaljenoj ljubavi. Prva misao mu je bila kako da se opravda pred suprugom Jovanom, s kojom ima kćerku, a potom i kako ocu da objasni da neće odustati od ljubavi sa Eminom. Međutim, u prvi mah je uspeo da ubedi suprugu da mu neko smešta aferu sa pevačicom, ali kada su objavljene poruke u kojima je Jahovićki napisao da će se razvesti, svi njegovi napori su pali u vodu,“ kaže izvor i nastavlja: „Marko već danima izbegava komunikaciju sa Jovanom i smišlja načine kako će da joj se opravda i izvini za poniženje koje joj je priredio. Bez obzira na to da li će ostati zajedno, ipak je ona majka njegovog deteta, i teško mu je što je za poruke saznala na takav način,“ kaže izvor i objašnjava: „S druge strane, njegov otac ni u jednom trenutku nije posumnjao u autentičnost tih poruka, pogotovo što zna šta je pre deset godina morao da uradi kako bi osujetio njihovu ljubav. Za sada njih dvojica nisu razgovarali o toj temi, ali onima koji su dobro upućeni u njihov odnos jasno je da će mu “tata i dalje braniti“ da bude sa Eminom, kako je uostalom i sam napisao u poruci,“ kaže izvor i dodaje. Emina Jahović i Marko Mišković navodno su započeli dopisivanje ubrzo nakon pevačicinog razvoda.

6 Responses

  1. Opa, ovo će biti zanimljivije od oba Natina razvoda. Ovde se sigurno nešto desilo, ali šta tačno saznaćemo u sledećoj epizodi.

  2. @adora, naravno da nije ? Zena juri coveka vec vise od deset godina. Menjao je brojeve, ne vredi, pokusao je fazon, ajde da budemo ljudi i prijatelji, ne ide. Sve sto je uradio, nije bilo dovoljno da se resi psiha. Sad je ove budalastine sama dostavila novinarima, a ovaj clanak kao da je pisala ona koja je sa njom ovo dogovarala. Ozbiljno smaranje. Sad ce i ljude da smara preko novina kao sto njega smara vec deceniju i jace. Svesna je da mu je bila samo sema, ali ne zeli to da prihvati. Preko Miskovog praga nikad nije mogla, niti ce ikada moci, zasto, ona jako dobro zna. Neka se sa tim pomiri, i pocne potragu po Turskoj, za novog sponzora. ???

  3. @ana, veruj sta hoces, ko te trazi da verujes ili ne. Mene boli ona kozica izmedju kaziprsta i srednjeg prsta sta ti verujes. Ovo je comment section, znaci ostavljamo komentare o onome sto procitamo, i ako nesto vezano za temu znamo i o tome. A sad verujes ili ne, kao sto rekoh……

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI