Search
Close this search box.

Tajna prepiska Emine Jahović i Marka Miškovića procurela u javnost

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Samo tri dana nakon što su objavljeni sadržaji prepiski između Emine Jahović i Marka Miškovića, pevačica i biznismen preuzeli su sve potrebne mere kako bi zaštitili svoju privatnost. Kako Alo saznaje, Emina i Marko su, u strahu od hakera, rešili da promene brojeve telefona, u nameri da i dalje ostanu u kontaktu.

„Emina i Marko već nekoliko dana pokušavaju shvatiti kako je njihova privatna prepiska procurela u javnost, tim pre što su sigurni da ni jedno, ni drugo nikome ne bi odali tu tajnu. Jedini zaključak do kojeg su sada došli jeste da su im hakovani telefoni i da je na taj način obelodanjeno sve što su jedno drugom pisali. Uprkos tome, njih dvoje i dalje žele da ostanu u kontaktu, pogotovu što njihova ljubav nije prestala ni posle deset godina od raskida,“ kaže izvor i nastavlja:

„Sada nameravaju da promene brojeve telefona, kako bi ovoga puta bili sigurni da će njihova tajna prepiska takva i ostati,“ kaže izvor i otkriva da su privatne poruke koje su objavljene izazvale pometnju u porodici Mišković.

„Malo je reći da je Marko burno reagovao kada je u novinama pročitao sadržaj poruke koje je poslao svojoj neprežaljenoj ljubavi. Prva misao mu je bila kako da se opravda pred suprugom Jovanom, s kojom ima kćerku, a potom i kako ocu da objasni da neće odustati od ljubavi sa Eminom. Međutim, u prvi mah je uspeo da ubedi suprugu da mu neko smešta aferu sa pevačicom, ali kada su objavljene poruke u kojima je Jahovićki napisao da će se razvesti, svi njegovi napori su pali u vodu,“ kaže izvor i nastavlja:

„Marko već danima izbegava komunikaciju sa Jovanom i smišlja načine kako će da joj se opravda i izvini za poniženje koje joj je priredio. Bez obzira na to da li će ostati zajedno, ipak je ona majka njegovog deteta, i teško mu je što je za poruke saznala na takav način,“ kaže izvor i objašnjava:

„S druge strane, njegov otac ni u jednom trenutku nije posumnjao u autentičnost tih poruka, pogotovo što zna šta je pre deset godina morao da uradi kako bi osujetio njihovu ljubav. Za sada njih dvojica nisu razgovarali o toj temi, ali onima koji su dobro upućeni u njihov odnos jasno je da će mu “tata i dalje braniti“ da bude sa Eminom, kako je uostalom i sam napisao u poruci,“ kaže izvor i dodaje.

Emina Jahović i Marko Mišković navodno su započeli dopisivanje ubrzo nakon pevačicinog razvoda.

POSLEDNJE VESTI