in

Tanja Savić ima dečka, ali ga krije od javnosti?

Iza Tanje Savić je veoma teška godina, ali ako je verovati početku nove, konačno se i njoj posrećilo.

Osim što će u februaru biti suđenje njenom još uvek zvaničnom mužu Dušanu, koji joj je u aprilu odveo decu u Australiju, pevačici se dogodila i nova ljubav.

Kako STAR saznaje, nekoliko dana pred doček, Tanja je upoznala jednog momka iz okoline Smedereva koji je odlepio za njom.

„Tanja ima novu ljubav i zato tako i blista. Oni su još na početku, zabavljaju se tek nekih mesec dana, ali im je mnogo lepo. Momak je iz okoline Smedereva, mlađi je od Tanje dve godine i ima svoj privatni biznis. Upoznali su se preko prijatelja, ali se on poznaje dugo i sa Tanjinom sestrom Biljom,“ rekao je izvor blizak pevačici.

„Pevačici je sada laknulo jer ima nekog pored sebe sa kim može da podeli sve. Ona još uvek ne želi da obelodani da ima novu ljubav, jer čeka da vidi šta će biti na suđenju sa Dušanom i da li će sud u Australiji odrediti da joj se sinovi vrate,“ nastavlja izvor i zaključuje:

„Ona bi bila najsrećnija žena na svetu kada bi se to dogodilo. Njen dečko joj je rekao da se ne brine i da će joj on pomoći u svemu, čak je teši da će ona ovo leto sigurno biti sa svojom decom.“