Prati nas

Extra

Tašta ocenila kakav je zet Vlado Georgiev

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Nakon što je javnost saznala da će najpoželjniji neženja Vlado Georgijev uskoro postati otac, mnogi žele da saznaju što više o njegovoj devojci Milici Samardžiji i o njihovom odnosu. Mira Samardžija, njena majka, otkrila je pojedine detalje.

“Vlado je divan. Fantastičan. Jedan pravi džentlmen, kavaljer… Ma nemam reči. Ja sam njega volela i ranije. Uvak sam volela i slušala njegvu muziku, i pre nego što je Milica krenula da se zabavlja sa njim. I uvek mi je bio baš simpatičan i drag. A sad još kad sam ga i upoznala, potpuno sam oduševljena time kakav je čovek”, rekla je Mira, i dodala: “Ma kad sam videla kako on nju ljubi i grli tamo dok smo sedeli, meni je sve bilo jasno. I to mi je sasvim dovoljno. Ne treba mi ništa drugo. Bitno mi je samo da se oni vole i da je moja Milica srećna, a vidim da je tako”.

Vlado je iznanadio sve kada je otkrio da ipak neće oženiti majku svog prvog deteta, a Mira otrkiva i šta ona misli o tome.

“Ne smeta mi uopšte. Pa kakve to veze ima? Njih dvoje će svako živete zajedno i biti zajedno. On trenutno završava kuću koju sređuje za njih. Još uvek je puna majstora, ali čim se završi, preći će da žive tamo. To što neće potpisati papir potpuno je nebitno. Baš mi je objasno dok smo sedeli, kaže: ‘ Miro, ja sam odlučio da taj papir nikad ne potpišem jer ne verujem u to. Imam gomilu prijatelja koji su bili u vezama i bilo im je super godinama, i kako su potpisali papir, sve je propalo. To stvara pritisak i nema potrebe za tim. Bitno je da se nas dvoje volimo i da je nama lepo’. Taj stav potpuno podržavam. Nek svako radi  kako je njemu lepo”, rekla je Miličina mama za Blic Plus.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top