Prati nas

Extra

Tijana Dapčević isprozivala Eminu Jahović

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Emina Jahović je jedna od popularnijih pevačica u našem regionu, a 2009. godine se oprobala i u turskoj sapunici Polje lala. Iako je imala glavnu ulogu, posle dve sezone je napustila seriju.

O njenim glumačkim pohodima se pisalo mnogo toga, poput toga da je bila loša glumica i da nisu mogli više da joj sinhronizuju turski sa dublerkom, jer ga jako loše govori. Svoje mišljenje o glumačkoj karijeri kolegenice podelila i pevačica Tijana Dapčević.

“Ne bih se složila da je ona tu ulogu dobila zbog svog talenta. Ja bih se više složila da je dobila zbog njenog supruga Mustafe Sandala, koji je mega-giga star u Turskoj. Ona je žena lepa, ona je žena prelepa. Nju kamera ne voli, nju kamera obožava”, rekla je pevačica u emisiji Desetka.

“Njen brat je takođe uticajan u Turskoj, Mirsad Jahović. E sad, ko je njoj pomogao da se pojavi u toj seriji, ne znam, ali mislim da se nije dobro pokazala”, složio se sa Tijanom Semir Gicić, dramaturg.

3 komentara

3 Comments

 1. kleo

  11. 05. 2016. at 17:03

  “ne bih se slozila” “ja bih se vise slozila”
  “slozila”?
  e,
  jos prostoprosirenu recenicu da slozis gde bi ti bio kraj.

 2. BOOM!

  11. 05. 2016. at 17:34

  Dobro je kad si ti talentovana za sve. A to pokazujes svojim “hitovima” i “uspesima” uopste. Niko ne zna vise ni cime se bavis, samo od emisije do emisije. Cak su te i sa farme i iz parova sutnuli nakon 5 dana!

 3. M.

  12. 05. 2016. at 11:14

  Evo Emina se u svom đakuziju u Turskoj sva jadna potresla zbog izjava tamo neke osobe koja je nebitna još od 2002.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top