Search
Close this search box.

Tračara Beauty: Prelepe usne kao kod Angeline Jolie

Prirodan balzam za privlačne usne koji se pravi za samo nekoliko minuta

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prirodan balzam za privlačne usne koji se pravi za samo nekoliko minuta

Angelina Jolie možda svoju punoću usana potpomaže botoksom i sličnim pomoćnim sredstvima, ali to ne mora da znači da i vi ne možete imati lepe i negovane usne na sasvim prirodan način!

Prelep osmeh zavisi od mekoće i sjaja vaših usana, a da biste to postigli koristite preparate od kvalitetnih sastojaka. Napravite sami ovaj balzam za usne tako što ćete slediti recept koji vam preporučujemo.

Mast za usne od vanile

SASTOJCI:

  • posudica sa poklopcem od 30g
  • 1/3 voska, dakle 10g
  • dve trećine od ulja jojobe, 20g
  • 3 kapi ulja od vanile

 

Razbiti listove voska u staklenoj posudi i staviti u šerpicu napunjenu vodom, namenjenu za kuvanje na pari. Ovo vam je potrebno za lagano topljenje voska. Ako imate već tečni oblik voska onda ga odmah možete zaliti jojoba uljem ali je opet potrebno prethodno vosak zagrejati. To možete učiniti tako što ćete staklenu posudu staviti u vruć tiganj.

U slučaju da se vosak nalazi u obliku grudve, stavite ga samo zajedno sa ambalažom u vruću vodu i čekajte da smekša toliko da možete da ga mešate sa ostalim sastojcima. Dok je još mekano, dakle, malo ohlađeno stavite i ulje vanile i sve promešajte. Jednom ohlađen vosak, ovako pripremljen, dostići će čvrstinu melema. Vosak je sjajan tonik koji hrani kožu. Jojoba ulje neguje i jača epitelni sloj površine usana. Ulje vanile je snažan ovlaživač. Posebno je pogodno za vrlo suvu kožu.

Nosite ovaj balzam u torbici i svakodnevno ga korstite. Nakon par dana osetićete toliko poboljšanje da ćete sigurno hteti da napravite još jednu meru ovog preparata. Uživajte u svom blistavom osmehu i ponosite se svojim negovanim usnama!

 

Autor: Ana Savić

 

Ana je blogerka i autorka iz Beograda. Uživa u pisanju i kreativnim poslićima. Trenutno radi kao freelancer za brojne sajtove. Studira i živi u Beogradu, ima 22 godine. Smatra da i posao mora biti zadovoljstvo i da se svemu mora prići sa ljubavlju. Voli putovanja, DIY (uradi sam), stripove i knjige, te naučnu fantastiku. Pored toga uvek teži da napreduje u oblasti jezika, učestvujući na različiztim kursevima i seminarima. Saradnik je na stranici Kako napraviti. Anu možete pratiti ako je dodate naGoogle+.

POSLEDNJE VESTI