in ,

U Beograd stigao još jedan Starbucks: evo gde se nalazi

Najpoznatiji međunarodni lanac kafeterija, Starbucks priredio je svim ljubiteljima kafe spektakularno novogodišnje iznenađenje – još jedan coffee shop u Beogradu!

Novi lokal u Ada Mall-u prostire se na 120 kvadratnih metara i ima ukupno 70 sedećih mesta.

Sada već poznati moderni enterijer pružiće priliku gostima da uživaju sa prijateljima, kao i da pronađu odgovarajući ambijent za poslovne sastanke, rad ili učenje. Dekor restorana je u stilu prepoznatljivih boja brenda, a detalji i grafika u lokalu dočaravaju proces pravljenja zrna kafe.

 

Kafe iz Starbucks ponude sačinjene su od 100 odsto arapskog zrna, što doprinosi da njihov ukus bude jedan od najboljih na svetu. Profesionalni kafe majstori prilagodiće tradicionalni ukus omiljenog napitka željama svakog gosta ponaosob.

Kao što je poznato, Starbaks koristi isključivo arabika kafu iz više od 30 zemalja širom sveta, a veliki broj farmera, saradnika i dobavljača oplemenjuju ponudu raznovrsnim standardnim, retkim i sezonskim vrstama kafe.

Posetioci Starbaksa osim kafe mogu probati i kolače, grickalice, sendviče, voćne jogurte, a aparati za kafu, pakovanja kafe u zrnu, porcelanske Starbaks šolje i drugi brendirani proizvodi čine prodajni asortiman novootvorene kafeterije.