in ,

U čemu je tajna: Jennifer Lopez OVAKO izgleda bez šminke


Jennifer Lopez je sve aktivnija na društvenim mrežama, a posebnu pažnju privlače fotografije na kojima je sa porodicom.

Naravno, kad je kod kuće ne nosi šminku, što njene fanove posebno raduje.

Ona je objavila fotografiju čim se probudila, u potpuno opuštenom izdanju, a njeni fanovi ne mogu da veruju koliko dobro izgleda u 52. godini. „Dobro jutro svima,“ napisala je pevačica i glumica uz fotografiju.

Fotografija je  na Instagramu, gdje je dobila više od 2,3 miliona lajkova za samo jedan dan.

U čemu je tajna izgleda Jennifer Lopez?

Skoro sve što J.Lo unosi u organizam je organskog porekla. Tipičan ručak obuhvata losos i salatu koja je bogata povrćem. Brokoli, paprike i tikvice čine njenu omiljenu mešavinu, dok kelj voli sa bundevinim semenkama i sitnim sirom.

Kako uvek ima više od jednog projekta dnevno, ona mora da vodi računa o užinama. Kako je nedavno otkrila, najviše voli da gricka voće i povrće koje uuvek nosi sa sobom.

Ponekad joj se desi da uzme malo čokoladnih mrvica sa čokoladnim sladoledom. Ipak je i ona ljudsko biće koje ne može da odoli ukusnoj čokoladi…

Kada je u Los Anđelesu, trenira sa Tracy Andersonom koji je poznat po treninzima sa slavnima poput Gwyneth Paltrow i Katie Lee. U Njujorku vežba sa Davidom Kirschom. Oba trenera imaju potpuno drugačiji pristup treningu, tako da se pevačica uvek bavi drugačijim vežbama i izazovima.