U okviru knjižare Delfi u SKC-u počela outlet prodaja knjiga

Foto: Delfi.rs
Foto: Delfi.rs

Knjižarski lanac Delfi poklonio je Beograđanima outlet u kojem se može naći najveći izbor knjiga po najpovoljnijim cenama.

Outlet koji se nalazi u okviru knjižare Delfi u SKC-u počeo je da radi u petak, 12. decembra, a koncipiran je tako da se u njemu mogu naći poslednji primerci tiraža, starija izdanja i knjige na popustu od 30% pa naviše.

Tu su i knjige na engleskom jeziku iz oblasti beletristike (svi žanrovi) i publicistike (knjige o umetnosti, arhitekturi; kuvari…), a popust na ova izdanja je 50%. U outletu se trenutno nalazi i Lagunina sajamska akcija za koju su posetioci najviše zainteresovani. Najviše se prodaju Larusove dečije enciklopedije.

Specijalna cena

Vreme je darivanja, a naš predlog je Veliki kuvar koji se u outletu može kupiti za neverovatnih 1.600 dinara (puna cena je 6.399 dinara) ili foto-monografija Moj Beograd koju ćete umesto 7.900 dinara platiti 4.000 dinara.

Ponuda obuhvata oko 5.000 naslova svih žanrova starijih i novijih izdanja, od klasika svetske književnosti, preko romana koji su obeležili devedesete godine prošloga veka, pa sve do savremenih autora.

Posle samo nekoliko dana outlet beleži posetu iznad očekivanja, a čitavom projektu odazvali su se i brojni izdavači.

Usluga ljubaznih knjižara, veliki izbor knjiga i knjige na trajnom popustu biće vam ponuđeni na jednom mestu tokom čitave godine.

Povezane vesti