U svemu posebna i drugačija: evo kako je Isidora Bjelica okitila jelku

(foto: Instagram/isidorabjelicapajkic)

Isidora Bjelica se po mnogo čemu ne uklapa u doba u kom živimo, a ni u sredinu. Njene kontroverzne emisije, brojne knjige i film (Dorćol Menhetn) već decenijama unazad predstavljaju trn u oku podneblja koje nije naviknuto na promene i bilo šta što iskače iz ustaljenih okvira. 

Iako zastupa stavove i iznosi mišljenja koja će na našim prostorima verovatno biti opšteprihvaćena tek za nekoliko decenija, ona, paradoksalno, izgleda kao da joj nije mesto u sadašnjosti, ali ni u toj dalekoj budućnosti. Zbog elegantnih, damskih kostima, bisernih ogrlica i ekstravagantnih šešira pre bismo mogli da je zamislimo kao heroinu crno-belih filmova iz zlatnog doba Holivuda, nego kao modernu ženu koja živi i stvara u punom jeku 21. veka.

Takva kakva jeste, ova Zelda Fitzgerald našeg doba, ne bi bila to što jeste da se, kao ostale pop zvezde, takmičila u tome da li će predstaviti što veću i što pompezniju jelku.

Isidora je na svom Instagram nalogu postavila fotografiju jelke koju je ukrasila ružama. “Moja jelka, ove godine kitim samo sajber i u mentalu”, napisala je Bjelica.

(foto: Instagram/isidorabjelicapajkic)

Povezane vesti

Back to Top