in

Ubio se otac Dunje Ilić, dan nakon što je ona pokušala samoubistvo


Samo jedan dan nakon što je Dunja Ilić pokušala sebi da oduzme život pred kamerama, to je učinio njen otac Jovan Ilić.

Prema pisanju medija, vlasnik propalih giganata „Eltim“ i „Staklopan“ ostavio je oproštajno pismo. Dan pred samoubistvo, Dunja ga je optužila da ju je zlostavljao kad je imala pet godina.

„Uprkos tome što su ga, kako je naveo, pogodile reči njegove ćerke, tvrdeći da su neistinite, istakao je da joj sve prašta i da bi voleo da ona dođe na njegovu sahranu. Naveo je takođe da ju je voleo. S druge strane, izričito je zabranio sinu Tijanu i bivšoj ženi Mirjani da prisustvuju njegovoj sahrani i zamolio je da ga brat kremira, te da je to njegova poslednja želja“, ispričao je izvor blizak istrazi.

„Veruje se da su loši odnosi unutar porodice, finansijski fijasko i loše psihičko zdravlje u poslednje vreme uticali na Jovana Ilića da skonča na ovakav način, mada će policija istražiti ceo slučaj do tančina“, rekao je izvor za Kurir i dodao da će brat Jovana Ilića imati problema u ispunjavanju poslednje želje svoga brata jer će teško dobiti dozvolu za kremaciju.

„Jovan je istakao da je njegova poslednja želja da ga brat kremira, ali je takođe zabranio da sin Tijan prisustvuje tom činu. Brat bez dozvole Ilićeve dece, u ovom slučaju, pevačice Dunje i sina Tijana, neće moći da ispuni Ilićevu želju“, kaže izvor.

U komšiluku Jovana Ilića skoro niko ga nije ni znao, budući da se, kako su nam rekli, tu nedavno doselio. Komšije su u šoku da se nešto tako desilo u njihovom mirnom kraju.

„Taj čovek je živeo kao podstanar u kući u kojoj se ubio. Nedavno je došao. Niko ga nije poznavao i ni sa kim se iz komšiluka nije družio. Šokirala nas je vest o tragediji“, rekle su komšije u ulici u kojoj je Ilić počinio samoubistvo, odbijajući da se fotografišu.