Search
Close this search box.

Udovica Davida Bowia otvoreno o braku

Iman i David 1990. godine (foto: WireImagine)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iman i David 1990. godine (foto: WireImagine)

Poznati supermodel Iman Mohamed Abdulmajid Bowie venčala se sa Davidom davne 1992. godine. Njih dvoje su oduvek imali skladan odnos i brak koji je trajao sve do januara ove godine kada je muzička legenda izgubila bitku sa rakom. Četiri meseca nakon njegove smrti, Iman je progovorila o njihovom odnosu.

„Oboje smo znali da razlikujemo javnu personu od prave ličnosti. Dok smo kući, nas dvoje smo samo Iman i David. Niko više“, rekla je u novoj emisiji Oprah: Where Are They Now?. Kako se bavi modom, udovica se  kroz smeh priseća da su je često pitali da li daje modne savete svom suprugu, na šta im je ona odgovarala: „Da li ste vi ludi?! Mi pričamo o Davidu Bowiu. Pa on jeste moda!“.

Iman i David imaju 15-godiSHnju ćerku Alexandriu Jones (foto: CAMERA PRESS)

Kako je njihova zajednica trajla 24 godine, što je neobično u šoubiznisu, Iman je otkrila šta je tajni recept uspešnog braka.

„Tajming. Moraš znati koje je pravo vreme u tvom životu za vezu koja će trajati ceo život, tako da ona bude tvoj prioritet. Ako ti je karijera bitna, nemoj da se venčavaš niti da rađaš decu, jer nešto će trpeti. Znam da mi žene želimo da imamo sve, ali ne možemo da imamo sve u isto vreme. Zato je potrebno da utvrdiš šta želiš u tom trenutku. Ni ne moraš da se venčaš ako ne želiš. Zašto moraš da se venčaš?“, otvoreno je rekla u emisiji.

POSLEDNJE VESTI