Prati nas

Vesti

Robert Smith ne želi titulu britanske kraljice: Radije bih sebi odsekao ruku!

“Ja sam bolji od njih, oni nikada ništa nisu radili” , izjavio je muzičar

Frontmen benda The Cure Robert Smith kaže da bi radije sebi odsekao ruke nego primio titulu od britanske kraljevske porodice.

Smith je u tek nedavno otkrivenom razgovoru iz 2012. godine za francuski portal Telerama, izrazio svoju nenaklonost prema britanskoj monarhiji i objasnio da ukoliko bi mu ikada bilo ponuđeno, on ne bi prihvatio titulu britanske kraljice, prenosi NME.

Bilo koji oblik naslednih privilegija jednostavno je pogrešan. Ne samo da je antidemokratski, već i suštinski pogrešan. Ono što me ljuti je to što je nekim ljudima kojima sam se godinama divio, bila ponuđena nagrada kraljevske porodice, i oni su je prihvatili i postali lord ili ser”, rekao je Smit.

Oktrio je i kako bi on postupio ako bi mu ikada kraljevska porodica ponudila titulu.

Iskreno, radije bih odsekao sebi ruke nego da je prihvatim. Jer, kako se usuđuju i da pretpostave da bi oni mogli meni da ukažu čast? Ja sam mnogo bolji od njih, oni nikada nisu ništa radili u životu”, poručio je frontmen benda Cure.

NME podseća da su među retkim javnim ličnostima koje su odbile titule kraljevske porodice muzičari John Lenon i David Bowie.

Smith će prvi put sa svojim bendom nastupati u Srbiji 4. jula na Exit festivalu u novosadskoj tvrđavi.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top