Prati nas

Hot!

Uhapšen sin Vlada Divca zbog vožnje u pijanom stanju

divac

Matija Divac uhapšen je u Sakramentu jer je vozio kola u pijanom stanju, pa je morao da provede noć u pritvoru.

Divac junior je priveden u 01.20 sati posle ponoći, zbog vožnje pod dejstvom alkohola vraćajući se sa jedne žurke u glavnom gradu Kalifornije.

Matija je vozio, što je zanimljivo automobil “Tesla” koji ide na električni pogon.

matija divac printskirn_1000x0

On je zadržan u pritvoru dok se nije otreznio, što je trajalo do samog jutra kada su po njega došli roditelji.

Inače, Matija je krenuo očevim stopama i igrao je košarku do juniorske kategorije u Partizanu pa u Radničkom sa Crvenog Krsta, ali s obzirom da nije imao ambicije da se ozbiljno bavi time prestao je posle završetka juniorskog staža.

“Tačno je da je moj sin uhapšen zato što je imao veću količinu alkohola u krvi. Vraćao se sa neke žurke s drugarima i popio je više nego što treba.”

“Policija ga je privela i tamo je zadržan dok se nije otreznio. Sledi mu oduzimanje dozvole na 30 dana. “, rekla je za Kurir Snežana Divac supruga poznatog asa, prenose Novosti.

2 komentara

2 Comments

  1. Smrt Pece Prase

    16. 01. 2016. at 20:19

    Pa, dobro. Svakome od nas to moze da se desi da popije vise i da naduva broj promila veci od dozvoljenog, sto ne mora da znaci da je pijan, kao i ovaj decko. Ovo je preterivanje.

  2. Dani

    18. 01. 2016. at 17:39

    Pa dobro! Vreme mu je za žurke iliti sve u svoje vreme… Zahvaljujući sistemu u kome zivi u USA dobice lekciju a zahvaljujući roditeljima koji su posveceni i pametni izvucice iz nje pouku. Kada bi svi roditelji bili toliko siroki da pričaju probleme koje imaju sa decom….brze bi kao društvo evoluirali….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top