Javne ličnosti podržale Petru Divac! Milica Pavlović i dalje ćuti

Bura oko Petre Divac i Niše Saveljića se ne stišava. Kako smo već pisali, bivši fudbaler je ćerki Vlada Divca slao neprimerene poruke, zbog čega ga je proslavljeni košarkaš izbacio iz restorana i umalo prebio.
Pošto je priča dospela u javnost, Saveljić se oglasio sa tvrdnjom da je pogrešno shvaćen. No, odmah potom oglasila se i Petra, koja je iznela svoju stranu priče, kao i dokaze da je njena priča istinita, poruke koje joj je Saveljić slao. Zgrožene pomenutom pričom javile su se i neke naše poznate ličnosti, koje su prokomentarisale situaciju koja se desila.
Glumice Danijela Štajnfeld i Milena Radulović, koje su javno priznale da su bile žrtve seksualnog nasilja, odlučile su da stanu uz Petru i pruže joj podršku. One su podelila tekst posvećen Petri. „Petra Divac progovorila je o uznemiravanju koje je doživela od očevog prijatelja koji je koristio klasične obrasce manipulacije, široko rasprostranjene kada je ova vrsta uznemiravanja devojaka u pitanju. Posle ovakvih poruka žene uglavnom osećaju grižu savesti, misle da su krive i zatrpaju sve u sebe. Hvala joj u ime svih devojčica i devojaka na hrabrosti i ovako osnažujućem progovaranju i važnim rečima! Ćutanje je gotovo! Hvala ti!“ Aleksandra Mladenović: “ I moj tata bi reagovao kao Divac!“ „Iskreno, takva situacija mi se na sreću nikada nije dogodila. Meni je totalno apsurdno da budem sa nekim ko je godište moje majke ili oca, to mi je u najmanju ruku neprirodno. Verovatno bi i moj tata reagovai isto kao i Vlade Divac. Predpostavljam da ne bi fizički nasrnuo na nekoga, zapravo nadam se, ali sigurno je da bi grubo odreagovao. Mislim da sve što je Divac uradio da je na mestu, nisasm za nasilje, bolje da ga je prijavio u policiju, ali… Generalno, to što je Saveljić uradio je katastrofa.“ Aleksandra Stojković Džidža: „Postupak Saveljića je gnusan!““ „To je katastrofalno ponašanje, posebno što su taj, da kažem gospodin i Vlade Divac bili kućni prijatelji. Po mom mišljenu, to što je on uradio zaista je gnusno, uz porodično prijateljstvo postoji i ta razlika u godinama koja je za mene zaista prevelika. Cela ta priča mi je bezveze, a posebno što je on prijatelj njenog oca, to mi je jezivo i ne mogu to da skapiram. Razumem je, sigurna sam da joj je bilo teško, ali ona ne sme da se oseća krivom. Hvala Bogu pa ja nisam imala takvu situaciju, ali da mi se ne daj Bože dogodila sigurno da bih istog momenta i ja rekla svom ocu, zašto bih to krila od njega.“

Milica Pavlović i dalje ćuti!

Iako su svi očekivali da će se posle nemilog događaja oglasiti i Saveljićeva nesuđena snajka, Milica Pavlović, pevačica i dalje ćuti. Navodno, Milicu je veoma potresla ova priča, prvenstveno zbog onoga što se desilo Divčevoj ćerki, a potom i zbog toga jer joj je  žao što se ime njenog bivšeg dečka Nikolasa provlači kroz medije. Nikolas je inače i dalje u dobrim odnosima s Petrom, a ona je izjavila da joj se vaterpolista odmah po saznanju šta se dogodilo javio i izvinio u svoje, ali i u ime svoje majke i sestre.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI