Search
Close this search box.

Ukinuta Beovizija?!?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

beovizija

Kao što već znate mnogi nacionalni izbori za Pesmu Evrovizije su zbog visokih troškova i ekonomske krize ukinuti. Nešto slično će se desiti i kod nas, tačnije više nećemo imati onu staru Beoviziju, već će sam izbor i način glasanja biti znatno skromniji.

„Pre svega želim da naglasim da ćemo sigurno učestvovati na ‘Pesmi Evrovizije’, ali i da želimo da bitno smanjimo troškove nacionalnog izbora. Zbog toga je Upravni odbor RTS juče usvojio novi pravilnik o izboru predstavnika Srbije koji podrazumeva da će RTS angažovati kompozitora koji će za različite izvođače napisati nekoliko pesama. Kompozitor mora da bude značajno autorsko ime u oblasti popularne muzike“ saopštila je Duška Vučinić-Lučić, portparol RTS-a.

Po njenim rečima, ime odabranog kompozitora će biti saopšteno sredinom januara i on će komponovati od tri do pet numera koje će otpevati izvođači koje on odabere, uz saglasnost RTS. Pobednička kompozicija će biti izabrana SMS glasovima gledalaca u okviru direktnog programa koji će realizovati RTS, najverovatnije krajem februara.

izvor: blic.rs

POSLEDNJE VESTI