Umalo je ubio: Pevačicu suprug jurio autom da je pregazi?!

Iako mnoge javne ličnosti preživljavaju ne tako lepe trenutke tokom svog života i karijere, retko kome se od poznatih, na svu sreću, desi da bude na ivici života.

Pevačica koja ipak ima i više nego loše iskustvo je Nataša Đorđević.

Dramatičan događaj od pre deset godina odvojio ju je od scene na neko vreme i to kada je njena popularnost bila na visokom niovu.

Naime, Natašin bivši nevenčani suprug Goran Živković udario je svojim automobilom u njen, želeći da je izgura sa puta, nakon čega je umalo tragično nastradala.

“Vozila sam mamu kod lekara i u povratku sam primetila da me Goran, s kojim sam raskinula još pre godinu dana, prati. Počela sam da bežim vozeći sporednim ulicama i na kraju sam pomislila da sam bezbedna i krenula kući,” počela je ona.

“Nisam ni sumnjala da će doći pred stan u kojem živim i pokušati da me napadne. Kada sam parkirala pred zgradom, mama je izašla iz automobila, dok sam ja tražila mesto da se parkiram. Tada je Goran iskočio iz žbunja, počeo da lupa u prozor, a onda skočio na haubu. Brzo sam dala gas i počela da bežim, ali je on ušao u svoj automobil i krenuo za mnom,” objašnjava.

“Posle nekoliko minuta me je stigao i počeo da svojim automobilom postrance udara u moj pokušavajući da me izgura sa puta. U jednom trenutku, bila sam sigurna da ću poginuti i da se neće zaustaviti dok me ne ubije. Međutim, sreća i prisebnost su me ipak spasli, a on je prestao da juri za mnom kada sam se približila policijskoj stanici u Mirijevu,” ispričala je tada pevačica za “Alo!” i dodala da je odmah otišla u policiju i prijavila šta joj se desilo, ostavila automobil kao dokaz i vratila se kući.

Ona danas ima 45 godina, i dalje se bavi muzikom i živi u srpskoj prestonici.

Povezane vesti

Back to Top