Prati nas

Hot!

Uobražena Kylie Jenner: Prijateljima je muka od njene narcisoidnosti

KJ

Kylie Jenner (Foto: Instagram)

Prijatelji mlade TV zvezde Kylie Jenner i nemaju baš reči hvale za nju. Oni kažu da je ona postala totalno nedruštvena i uobražena.

Izvor blizak lepoj zvezdi tvrdi, da je ona opsednuta svojim dečkom reperom Tygom, pa čak i kad on nije u njenoj blizini. Postala je toliko nepodnošljiva da je  drugari izbegavaju koliko god je to moguće. Ali nije problem samo njena opsednutost dečkom, već i to što je postala pravi narcis.

“Kylie je samo previše puna sebe i niko ne želi to da trpi”, izjavio je izvor blizak Jennerovoj i dodao da ni nju nije briga šta njeni prijatelji misle o njoj.

Najmlađu članicu Kardashian-Jenner klana su počeli da izbegavaju čak i njeni najbliži. Postala je nepodnošljiva i njenim najboljim drugaricama Jaden Smith i Bella Hadid, ali i sestra Kendall Jenner.

3 komentara

3 Comments

 1. Krile

  08. 12. 2015. at 12:23

  Nisam znala da je Jaden zensko. Uostalom, ovo bas i nije tacno, pogledajte gde se nalazila poslednjih par dana, i sa kim. Pozdrav

 2. fallenAngels

  08. 12. 2015. at 12:41

  Citam tagove..Lol Tiga.Ako morate bas sve I po Srpski-cita se TAJGA …I od kad je Jaden drugarica ..I gde Su nestali padezi u zadnjoj recenici

 3. ARIANATORKA,KENDATORKA 4EVER

  13. 12. 2015. at 22:44

  Uobrazena mala
  inace Kendall caricaaaa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top