Upoznajte bosansku Conchitu Wurst!

Ovo je Vrećo (foto: Facebook)
Ovo je Božo Vrećo (foto: Facebook) Pevač bosanskog new wave benda Halka Božo Vrećo šminka se, ima dugu kosu i bradu, a na sceni nosi haljine i štikle, zbog čega je zaradio nadimak bosanska Conchita Wurst!
„Ne želim da budem muškarac dok pevam žensku pesmu. Hoću da svaka žena oseti ženu u meni, a isto važi i za muškarce. Verujem da smo svi i jedno i drugo, a ja odlično funkcionišem kao takav,“ kaže 31-godišnji pevač benda koji spaja jazz i sevdah, a prenosi 24sata.hr. Uprkos svemu, on kaže da ne bi menjao pol. „Nikad ne bih promenio pol jer tada više ne bih bio ja. Mama me nije vaspitala da budem neko drugi. Sevdah mi daje slobodu da budem žena i nosim bajkovitu haljinu u kojoj se mogu vrteti“, ističe Božo i dodaje da, za razliku od Conchite, njegovu garderobu ne prave svetski dizajneri već on sam.

3 Responses

  1. koliko shvatam,on oce da bude zensko kad peva zensku pesmu,da se poistoveti,meni je sasvim ok,kako god je njemu najbolje :D

  2. Tracaro, uzasno izvlacis stvari iz konteksta.Te ‘haljine’ nose i dervisi kojih ima po Bosni i Hercegovini,Turskoj…
    Dervisi su ljudi koji su potpuno predani u veru,tako da se verovatno on positovećuje sa njima,jer je potpuno predan muzici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI