Pevač šokirao: Moraću da ubijem Conchitu Wurst

Pevač se odriče svog alter ega (foto: Instagram.com/conchitawurst)

Kada je Conhita Wurst 2014. godine odnela pobedu na Evroviziji, mnogi su ostali šokirani, ali bradata žena osvojila je svojim glasom i sjajnom baladom Rise like a phoenix i one sa najtvrđim srcem.

Danas 28-godišnji Tom Neuwirth, koji se krije iza brade, duge kose i ženske odeće, najavljuje da će uskoro verovatno morati da ubije svoj alter ego. „Osećam da želim da stvorim jednu drugu osobu. Sa Conchitom sam nakon Eurosonga ostvario sve što sam hteo. Više mi nije potrebna. Moram je ubiti“, otkrio je Tom u intervjuu za nemački list Welt am Sonntag.

On dodaje i da mu smeta što mu muškarci prilaze kao Conhiti, a ne kao Tomu: „Kad mi se muškarci udvaraju kao Conchiti, to me nimalo ne uzbuđuje. Tada se osećam potpuno aseksualno“, priznao je Tom.

Ovako je Tom izgledao dok nije postao Conchita (foto: Myspace)

Mladić iz Austrije dodaje i da ga ovih dana mnoge stvari zanimaju, te da se još zvek ‘traži’. „Moj najveći problem je što me sve zanima i što znam od svega ponešto. Tom se u meni protivi, on je buntovnik“, rekao je pevač na kraju.

4 Responses

  1. Redakcija Tračare bi trebalo već jednom da se opismeni i da NAUČI da se u srpskom jeziku strana imena ne pišu u originalu. Ako neko sebi daje za pravo da objavljuje tekstove, minimum pismenosti je potreban. Hvala.

  2. @Castles, po vazecem pravopisu dozvoljeno je koriscenje i transkripcije i zadrzavanje originala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI