Search
Close this search box.

Bojana: Conchita me je tešila nakon Evrosonga! Želela bih da bude gost na mom koncertu!

Ponos Srbije (foto: Independent)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ponos Srbije (foto: Independent)

Talentovana ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, Bojana Stamenov, dostojno je predstavila našu zemlju, a osim što je na ovom takmičenju osvojila 10. mesto, u Beču je dobila i novog prijatelja, prošlogodišnju pobednicu Conchitu Wurst.

Conchita je tešila našu Bojanu, nakon završetka takmičenja, s obzirom na to da su skoro svi evropski mediji i fanovi takmičenja govorili da će naša predstavnica ući bar u top 5 , dok su joj neki prognozirali i pobedu, što se nije ostvarilo.

Bojana je od nje dobila punu podršku (foto: Facebook)

„Ona je pravi zabavljač! I odlično je ušla u svoju ulogu. Conchita nas je podržavala tokom celog festivala. Nakon finala davala je intervjue i nikome se nije okrenula, a kad sam ja prošla, samo se okrenula i povikala mi, Ne brini, draga, kaže Bojana.

Inače, u Sava Centru, 13. juna, talentovana pevačica održaće prvi solistički koncert, a osoba sa koju želi na svojoj sceni je upravo Conchita.

„To nije realno, ali bih volela da mi bude gost na koncertu. Conhita je sjajan pevač. Moja je želja da se na koncertu opustimo i malo uživamo. Mnogo ljudi me poslednjih dana pita gde mogu da me čuju, a prava prilika da dođu da se upoznamo je 13. juna u Sava Centru“, kaže pevačica, koja je nakon Evrovizije sjajno dočekana pri povratku u našu zemlju, i dobila epitet Ponos Srbije.

Nadamo se da će se ova Bojanina želja ostvariti, ali i da će se ovo divno prijateljstvo između dve umetnice nastaviti.

POSLEDNJE VESTI