Upoznajte bradate kraljice Instagrama

Uvela trend među transvestite (foto. Instagram) Sećate li se Conchite Wurst, austrijske pobednice Eurosonga 2014. godine? Ako se ne sećate pobedničke pesme Rise Like a Phoenix, sigurno vam je u sećanju  ostala Conchitina brada. 
Čuvena brada je inspirisala mnoge transvestite da prestanu da se briju i pokrenu novi trend na Instagramu. I dok je ranije bio cilj sakriti što više muških atributa, ovi momci su promenili pravila. Šljokice sve poboljšavaju (foto: Facebook) Shaniqua T Bone voli svoju bradu, ali i obrve da ukrasi šljokicama. Da se ne bi sve svodilo samo na zabavu, ima dosta fotografija upućenih i na kulturološke i religijske razlike.
Humzer rs1
Humzer foto: (Instagram)
Humzer 1 rs
Različiti kostimi (foto: Instagram)
Ovaj trend je veoma dobro prihvaćen u LGBT zajednici. Ali, ovo nije prvi put da brade dominiraju. Muškarci prerušeni u žene, ali sa bradom kao dodatkom su se pojavili još 70-ih godina prošlog veka. Moto budi sjajna i žestoka se očigledno ovih dana veoma ceni.
Transformacija rs
Kako izgleda transformacija- Fancy Drew (foto: Instagram)

2 Responses

  1. Conchita nije „prva“ sa tim trendom. pogledajte film romeo & juliett iz 1996. tu je Harold Perrineau u ulozi mercutio vec sa bradom plesao nasminkan i u zenskim haljinama

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI