in ,

Sve su iste: Upoznajte dvojnice Kim Kardashian

U svetu Instagram lepotica i beskrajnog konturisanja, osuđeni smo da gledamo mnoga napućena lica koja vremenom počinju da liče.

Ali kraljica selfija i ona koju sve one sa manje ili više uspeha pokušavaju da imitiraju je jedna jedina Kim Kardashian. Muškarci je žele, a žene žele da budu poput nje, pa i ne čudi što se širom sveta pojavljuju klonovi jermenske lepotice.

Mi vam predstavljamo neke od njih koje se baš trude da što vernije imitiraju rijaliti zvezdu. Koliko su uspele u tome, procenite sami. Kliknite na strelice da pogledate galeriju!

Sonia Ali

Ova šminkerka živi u Londonu i Srednjem Istoku globalna je senzacija baš poput Kim. Od napućenih sjajnih usana do trepavica i visoko podignutog repa, Sonia definitivno može da prođe kao dvojnica Kardashianke. Ne odmaže ni činjenica da njena sestra Fyza izgleda identično poput Kylie Jenner.

Jimena Sanchez

Jimena Sanchez nije samo internet senzacija, već voditeljka kanala Fox Sports. I njenih 4.5 miliona fanova na Instagramu bi se sigurno složilo da su ona i Kim kao sestre.

Claudia Sampredo

Ova kubanska manekenka ima svoju liniju odeće pod nazivom Bare Ava i svoje obline koristi za reklamiranje modela. Možda veličina zadnjice nije baš kao kod Kim, ali njene obline su po nama veoma privlačne.

Kami Osman

Ova lepotica na Instagram postavlja slične fotografije glamuroznog života i naravno sebe kakve viđamo kod Kim. Baš kao i starleta, i ona voli pastelne i neutralnu šminku i kupaće kostime sa trakicama. Čak i bez šminke, ona može da prođe kao bliznakinja Kim Kardashian.

Lilit Avagyan

Ova dvojnica starlete ima malo direktnije veze sa Kim od ostalih. Zašto? Pa udata je za bivšeg dečka gospođe Kardashian West, Reggie Busha. Izgleda da sportista baš ima tip devojaka.

Marianna Hewitt

View this post on Instagram

Favorite nude lipstick? ⤵️

A post shared by Marianna Hewitt (@marianna_hewitt) on

Ova blogerka je bivša TV voditeljka, i stil šminkanja joj je veoma sličan Kiminom. Ima malo manje obline nego zvezda rijalitija, ali joj je teško osporiti skoro identičnu koščanu struktururu i boju kože.

Jelena Perić

Ova lepotica i make up umetnica iz susedne Hrvatske neverovatno liči na Kim Kardashian – čak i način poziranja je identičan, što se vidi i na fotografiji. Ono što je posebno zanimljivo jeste da prati i promene koje Kim radi sa kosom.

Melissa Molinaro

Ova lepotica sa Instagrama, koja je ujedno i kanadska glumica, plesačica i dizajnerka neumorno vežba i drži časove fitnesa. Nije ni čudo što ima tako svaršene obline. Lice joj je manje iskonturisano nego Kimino, ali ipak podseća na rijaliti zvezdu.