Upoznali se na snimanju spota ‘Lapsus’ pre 4 godine, a pred praznike raskinuli vezu

Pop pevač Saša Kovačević stavio je tačku na dugogodišnju vezu sa Jovanom Jocić i za praznike otputovao sa majkom i bratom u Tajland.Već neko vreme kruže priče da pevaču ne cvetaju ruže u ljubavi, a sve to je kulminiralo odmah na početku nove godine odlučio da okonča vezu. Jovana se čak iselila iz njihovog zajedničkog stana u kom su proveli poslednje dve godine zajedno.

“Česte razmirice i nesuglasice su dovele do niza svađa. Kako su svaki put uspevali da ih prevaziđu, činilo se da je reč samo o krizi, koja je zbog zasićenosti nastupala posle četiri godine veze. Međutim, kako su u poslednje vreme njihove rasprave temeljile na mnogo bitnijim stvarima, Saša je odlučio da prekine agoniju i okonča njihovu vezu. Problem je u tome što su se njihova mišljenja mimoilazila zbog pogleda na zajedničku budućnost, pa je kraj romanse bio izvestan. Jovana se iselila iz stana u kojem je živela njim i njegovim bratom Radetom. To su bili bolni trenuci za oboje jer su navikli jedno na drugo, ali više nije bilo povratka”, izjavio je izvor blizak Saši i Jovani za Alo.

“Njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, jedno drugom su čestitali praznike. Čak su se i videli nakon raskida, a onda je Saša otputovao na Tajland, a ona kod svojih roditelja u Jagodinu. Saša je otišao da se potpuno opusti i odmori zbog toga je sa sobom poveo majku Milenu, a pridružio im se i pevačev brat Rade. Oni će u Aziji ostati dve nedelje, nakon čega se Saša vraća poslovnim obavezama”, objasnio je izvor pomenutog lista.

Iako se često pričalo da je pevač ostavio Jovanu još u oktobru prošle godine, on je nakon toga za medije objasnio da je u njihovoj vezi sve u savršenom redu. Ubrzo nakon te izjave, pojavio se i snimak sa Jovaninog rođendana koji su proslavili zajedno.

Podsećanja radi, Saša i Jovana započeli su vezu pre 4 godine na snimanju njegovog spota za pesmu Lapsus.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top