in

Uragan Irma uništio vilu Lepe Brene vrednu million evra


(foto: Instagram)

Uragan Irma prouzrokovao je nezapamćeno nevreme u  Americi. Pogodio  je Saut Bič, elitni deo Majamima, u kojem naša pevačica Lepa Brena poseduje vilu vrednu skoro milion evra. Prema tvrdnjama izvora sa lica mesta, pevačicina kuća je već pretrpela jedan udar, koji je napravio ogromnu materijalnu štetu, a Živojinovići sada strahuju od novog talasa.

Kako navode izvori bliski pevačici, Brena je već kontaktirala prijatelje i komšije, kako bi pokušali da evakuišu stvari pred nalet uragana, ali nije uspela jer su građani već evakuisani.

“Kada je videla kojom brzinom uragan ruši sve pred sobom, Brena se mnogo zabrinula šta će biti sa vilom u kojoj njena porodica provodi mnogo vremena. Odmah je pozvala prijatelje iz komšiluka na Floridi da iznesu stvari i svu pokretnu imovinu kako bi spasli šta se spasti može, iako je platila osiguranje da bi nakon cunamija pretrpela minimalnu štetu. Zvala je i Vesu Jevrosimovića vlasnika Komtrejda, koji odmah do nje poseduje penthaus, da se sa njim posavetuje kako najbolje da sačuvaju imovinu. Međutim, veliki problemi u evakuaciji stvari otežala je činjenica da se gotovo 250.000 ljudi već evakuisalo iz tog dela Floride, te je bilo dosta kasno da se bilo šta preduzme“, ispričao je izvor, prenosi Alo.

https://www.instagram.com/p/BY6jJ8lgIkL/?taken-by=lepabrenaa

Inače, ova Brenina vila vredi više od million evra, ima 400 kvadrata i nalazi se na obali okeana. U ovom domu su živeli Stefan i Filip Živojinović dok su studirali, a sada je namenjena za porodične odmore.