Važi za jednu od najlepših blogerki, ali je meta napada zbog jedne stvari na licu

Foto: Instagram

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Instagram

Šveđanka Yoella Nygren je lični asistent, a od nedavno i bloger – koji sa ženama širom sveta deli svoje iskustvo o tome kako se bori sa aknama koje su joj se javile tek u srednjim 20-im i učinile njenu svakodnevicu potpuno drugačijom.

Yoella je tokom tinejdžerkih godina imala blistavu, zdravu kožu i tek ponekad su je mučile bubuljice, kao i većinu tinejdžera.

No, ova 25-godišnjakinje se 2018. odjednom suočila sa velikom problemom usled stresa i hormonalnih promena izazvanih endimetriozom. Naime, ovo stanje rezultiralo je ogromnim promenama na koži lepe Šveđanke, koja je dobila uporne akne s čim se teško nosila.

Nije mogla da nađe način da ih izleči niti je mogla da prihvati samu sebe, a neretko se dešavalo i da je ljudi pitaju šta joj se to dešava sa licem. Sve ovo dovelo je do toga da je Joela retko izlazila iz kuće, te da je njeno samopouzdanje bilo potpuno narušeno.

Do pomaka je došlo u aprilu ove godine kada je slučajno na Instagramu naletela na zajednicu žena koju je počela aktivno da prati – to ju je motivisalo da prihvati i zavoli svoje nesavršenost.

Rešila je da svima pokaže da žena može da bude prelepa i seksi uprkos aknama. Počela je da deli svoje prirodne fotografije bez filtera i šminke, a iako joj je u početku to bilo veoma izazovno, vremenom je počela da uživa u tome.

https://www.instagram.com/p/CGj5w1-pLzo/?utm_source=ig_embed

Iz dana u dan samopouzdanje ove mlade dame je raslo, a ona je počela da izlazi bez šminke i u provod, pa čak i na dejt!

Ipak, Joela i dalje dobija negativne komentare i savete koje čak ni ne traži – redovno je pitaju šta joj se dogodilo, da li hidrira i neguje kožu i zašto ne promeni ishranu.

https://www.instagram.com/p/CEmb0qipu1e/

Ova influenserka ističe da je to neprimereno i da sve što želi jeste da promeni stigmu oko ovog stanja kože i dočara da nekom može da bude zadovoljan i seksepilan, iako ima akne.

POSLEDNJE VESTI